Connery

Kan Island overraske igen?

Island mod Frankrig d. 3 juli

Kan Island overraske igen?

Sejren over England kommer som en kæmpe overraskelse og denne sejr, samt dét at Island har spillet sig videre til en kvartfinale, hvor de skal spille mod værtsnationen Frankrig, har gjort at efterspørgslen på den Islandske landsholdstrøje er steget vanvittigt! Og ifølge den Islandske pressechef Ómar Smarason så kan den Italienske virksomhed Errea der producerer disse trøjer ikke følge med længere. Lige nu står salget til at ramme over 1800 procent af det forventede ikke kun her i Danmark, men over hele verdenen. Hvilket betyder, at der er mange nye fans, der ikke kan købe en Islandsk trøje, da der er udsolgt over alt!


Så hvis det er sådan, at Island skulle gå hen og slå Frankrig i kvartfinalen her på søndag d. 3 juli, ja så skal det Italienske tøjfirma Errea nok have hjælp udefra med at producere en masse Islandske landsholdstrøjer. For efterspørgslen skal nok gå hen og blive endnu større, og tilkoblingen af nye fans vil nok stige massivt.

Så aflys alle aftaler, og vær klar søndag aften d. 3 juli kl 21.00 til at se Frankrig mod Island i et brag af en kvartfinale. Kom så Island!  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce