Connery

Julekalendere for mænd 2017

Guiden til årets selvforkælelse.

Nu nærmer vi os den søde juletid, og traditionen tro har vi kigget nærmere på nogle af mulighederne for perfekt selvforkælelse i december. Vi har fundet 8 bud på nogle af de bedste julekalendere på markedet, som forsøder den kolde og mørke måned op til juleaften!

ANNONCE
Julekalendere for mænd 2017

Skipper’s Pipes

Traditionen tro går man aldrig galt i byen med den famøse skipper-kalender, som siden 2016 har optimeret indholdet til at være en blanding af både den originale lakrids og havsaltsvarianten - og med den famøse ‘overraskelse’ den 24. december! Det er uden tvivl en af de kalendere, som er skræddersyet til den mandlige befolkning. Hvem har ikke lyst til at skue udover de mørke decembertimer med en pibe i kæften?

Pris:

79-149,00 kroner

ANNONCE
Julekalendere for mænd 2017

Valhrona

Den lidt mere connoisseur-orienterede juleelsker må ikke gå uden om denne lækre sag. Her har vi fingrene i en simpel og minimalistisk julekalender, som fordelt på 24 låger giver dig et stykke mørkt eller lyst chokolade - ingen dikkedarer, blot et stykke velsmagende chokolade produceret ud fra Valrhonas fantastiske råvarer og skarpe kvalitetsstempel. En lidt feinschmecker-orienteret julekalender, som passer perfekt til morgenkaffen i december!

Pris:

199,00 kroner

ANNONCE
Julekalendere for mænd 2017

Wally and Whiz

Nu tænker du sikkert - hvad i alverden laver en vegansk vingummikalender på listen? Well, det er rent ud sagt fordi, at det bare smager sindssygt godt! Med en række forskellige mærkater i forhold til naturlig produktion af deres vingummi bliver produktet en række små, finurlige smagsoplevelser - en smagsoplevelse, som for en gangs skyld ikke domineres af E-stoffer, men derimod naturlige aromaer og ret så interessante varianter. Julekalenderens 24 låger er designet i en ret genial skuffe-mekanisme, som gør den til en favorabel pyntegenstand i sig selv.

Pris:

295,00 kr.

ANNONCE
Julekalendere for mænd 2017

Thisted Bryghus

Den årlige sikre vinder, som sørger for, at du enten har en dejlig, velbrygget øl til at akompagnere dit aftensmadsmåltid, eller har en kasse forskellige danske bryg klar til julefrokosten i løbet af december. Der er ikke én øl, der smager dårligt eller bare middelmådig i denne kasse, men derimod en solid samling af lyse og mørke øl med plads til både nydelse, druk og ikke mindst en dansk bryg, der sidder lige i skabet.

Pris:

320 kroner

ANNONCE
Julekalendere for mænd 2017

Karamel Kompagniet

Er man ikke så meget til julens marcipan og overflod af chokolade, så sørger den bornholmske karameljulekalender for, at du får lidt variation. Her får man et nøje udvalgt selektion af forskellige karameltyper - alt fra bløde ganesmeltere til lidt mere tyggevenlige størrelser. Generelt er julekalenderen over hele linjen fokuseret på at skabe nogle simple og velsmagende udtryk, som værdsætter god håndværk og gamle, klassiske opskrifter.

Pris:

275,00 kroner

ANNONCE
Julekalendere for mænd 2017

Bülow

I år har Johan Bülow toppet sine kreationer med en vanvittig julekalender til de helt tunge drenge. Desuden er designet blevet mere mandigt og ret så praktisk - julekalenderen er udformet som en form for kuffert, hvor man åbner op for 24 forskellige æsker fyldt med lakrids-inspireret konfekt, slik og chokolade. Op til flere af kalenderlågerne byder på limited edition-lakrids, som kun fås i julekalenderen. Kalenderen er i den dyre ende af skalaen, men sørger så også for, at der er håndlavet og velsmagende kvalitetslakrids til hele familien i hele december.

Pris:

750 kroner

ANNONCE
Julekalendere for mænd 2017

Oemands bacon

Sidste år blev bacon-julekalenderen det helt store taleemne op til jul, og kalenderen blev revet af hylderne på ingen tid. Nu er konceptet tilbage og endda i to forskellige varianter - enten kan man få en adventskalender med op til otte forskellige slags bacon, eller den klassiske 24 lågers-kalender, hvor man får helt op til 24 forskellige slags. Den ultimative kalender til den moderne mand, der ikke blot sætter pris på kød, men også sætter pris på at blive klogere på, hvordan man kan variere det gyldne stykke gris, bacon - både i smag, udskæring og tilberedning!

Pris:

495 kroner

ANNONCE
Julekalendere for mænd 2017

Summerbird

Den klassiske Summerbird-kalender er ofte årets musthave, da deres produkter altid vægter høj kvalitet, stor smag og simple råvarer. Den klassiske julekalender har 2 stk. chokolade til hver dag og sørger for, at du har kvalitetschokolade til december måned. Hvis man i forvejen forventer store mængder chokolade i december, så bør Summerbird være i front at nydelsesskalaen. Dog er der også nogle anderledes smagskombinationer og eksperimenterende fyldte chokolader, som sørger for solide chokolade-endorfiner i den mørke årstid.

Pris:

340 kroner.

ANNONCE
Julekalendere for mænd 2017

Peter Beier

Kongerne af dessertchokoladen fortjener selvfølgelig også en plads på listen over årets julekalendere for mænd, da Peter Beier forstår at lave en klassisk og velsmagende fyldt chokolade. En lækker detalje, som vi opdagede sidste år, er, at nogle af lågerne indeholder en lækker, velsmagende stang mørk chokolade, som kan bruges til en kop varm chokolade. Det giver et ekstra pift til den klassiske chokoladejulekalender, som du kan tro bliver værdsat i den mørke vintertid! Derudover har kalenderen 2 stk. chokolade til hver dag, og sørger for, at du enten er en heldig kartoffel til dit eget forbrug, eller kan dele den med dine nærmeste.

Pris:

325 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce