Connery

Jobmulighed: Bliv oversætter

Nyt job? Bliv oversætter hos Easytranslate

Der er mange fordele ved at være sin egen chef, men der er bestemt også mange negative sider ved det. Det er for eksempel krævet af dig, at du selv sørger for at varetage alt det administrative med driften af en virksomhed, du skal selv sørge for at hente kundeemner og du skal ligeledes også selv sørge for, at dine kunder betaler deres regninger til tiden. Det ville være fantastisk, hvis man kunne slippe for disse pligter, ikke sandt? Faktum er dog, at det rent faktisk er muligt, at slippe for alt det administrative ved at være sin egen chef, hvis altså man ønsker at arbejde som freelance oversætter (eller translatør, som også er et meget brugt term for denne stilling). Du sidder med garanti og tænker, at det næsten lyder for godt til at være sandt, men sådan forholder det sig faktisk slet ikke - for det er nemlig sandt og det er nemt at komme i gang med, hvis man har lysten til det!

Bliv freelancer - og din egen chef

Hvis du gerne vil arbejde som freelance oversætter, så er der flere muligheder. Du kan enten vælge at lave en hjemmeside, udbyde dine ydelser til andre virksomheder og selv administrere det hele. Du kan i stedet også vælge at oprette dig hos Easytranslate, der er det største oversættelsesbureau i Skandinavien. Det betyder også, at det er dem, der kommer til at arbejde med salg af oversættelsesarbejde til andre firmaer, det er dem, der kommer til at sende fakturaer og det er dem, der skal administrere alt med hensyn til rykkere, inkasso osv. Det skal du slet ikke tænke på, for du er sikker på, at du får dine penge. Det betyder, at du faktisk bare kan oprette dig som oversætter hos Easytranslate, arbejde som meget, som du nu end lyster og derefter kan du få udbetalt dine penge - det er nærmest som et almindeligt job, men du har bare en langt større frihed.

Det er denne frihed, der gør, at du onsdag formiddag kan tage med din søn i skole, for at se ham lave en teaterforestilling og det er dén frihed, der gør det muligt for dig, at melde dig ind i en fodboldklub sammen med de andre gutter, som træner torsdag eftermiddag, hvor du normalvis er på arbejde. Der er rigtig mange, der er motiveret ved denne frihed, da det giver dem mulighed for at leve deres liv på en helt anden måde - og det er også muligt for dit vedkommende, hvis bare du sørger for at få dig oprettet hos Easytranslate, så du fremadrettet kan begynde at arbejde som freelance oversætter. Du skal dog være opmærksom på, at der naturligvis også er andre freelancere, der er oprettet på deres platform, så det handler om at være hurtig, hvis du gerne vil have de gode opgaver, men heldigvis er Easytranslate et meget brugt oversættelsesbureau, hvorfor der ofte også er rigtig meget arbejde at tage fat i.

Du er selv herre over din indtjening

En helt anden motivation til at være din egen chef er, at du på sin vis selv er herre over din indtjening. Der er altid rigtig meget arbejde at hente hos Easytranslate, så hvis du er indstillet på at lægge nogle timer i det, så er der også mulighed for at skabe en rigtig god indtjening. Det er naturligvis ikke noget, du bliver millionær på, men du kan sagtens skabe en helt fin hyre samtidig med, at du har en større frihed, end ved at have et almindeligt job, hvor du skal være på arbejde fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce