Connery

JBL præsenterer: høretelefonerne til sportsudøvere

JBL har lanceret en ny høretelefon, der er skabt til sportsudøveren, der ønsker god lyd og stabile høretelefoner.

5 ud af 6 stjerner
JBL præsenterer: høretelefonerne til sportsudøvere
Musik og løb hører for mange mennesker sammen.  Høretelefonerne bliver sat fast i ørerne og tonerne til ens favorit løbemusik drøner der ud af, mens man ihærdigt forsøger at følge med beatet. Men efter nogle få hundrede meter ryger de den ene efter den ud og du bruger næsten lige så lang tid på at sætte dem fast igen som du bruger på at koncentrere dig om din løbetur. Det skal være slut nu! Med lanceringen af JBL Reflect, er høretelefonerne designet så de sidder fast gennem hele løbeturen, så det eneste du behøver at bekymre dig om, er hvor langt kan benene føre dig i dag.

JBL Reflect kommer i to versioner; den klassiske, med ledningen der forbinder høretelefoner og iPhone/android/mp3 m.m., eller i Bluetooth udgaven. Dertil kommer de i 3 forskellige størrelser (small, medium og large), så du sikrer dig den rigtige størrelse og fastholdelse.

Jeg valgte at teste bluetooth versionen af, for at finde ud af om de nu også levede op til forventningerne, og det gjorde de. Sådan da. Men min telefon koblet til høretelefonerne og iført mit ypperste løbetøj, drog jeg af sted på løbetur i fælledparken, en sen tirsdag aften.
ANNONCE
JBL præsenterer: høretelefonerne til sportsudøvere
Jeg har altid været lidt sart med mine ører og det var da derfor også en tung og halv irriterende følelse at komme høretelefonerne i, men så snart de sad der og jeg tændte for musikken, lod man knap nok mærke til dem. Der var ikke ét tidspunkt i løbet af min halve times lange løbetur, hvor de gjorde det mindste tegn på at falde ud af ørerne og til det skal JBL have ros. De sidder som de skal og efter få minutters tilvænning, glemmer man nærmest at de er der. Hvad angår musikken blev jeg positivt overrasket.  Lyden er klart bedre end i de klassiske iPhone høretelefoner, jeg ellers løber med. Jeg testede dem i alle genrer, fra Survivor's 'Eye of the Tiger' til JUSTICE's 'Electric Feel Remix'.
Lyden er (taget høretelefoner generelt i betragtning) ganske glimrende.  Det eneste minus jeg lod mærke til, var ift. bluetooth forbindelsen. Nu er jeg typen der løber med telefonen i lommen, og det er nok dét, som har gjort udfaldet, men det skete desværre et par gange, hvor lyden forsvandt i et splitsekund pga. forbindelsen. En situation man sikkert kunne undgå, hvis man fik anskaffet sig et hylster til armen.

Alt i alt skal produktet have stor ros og jeg kan klart alle løbere at anskaffe sig et par, hvis de ligesom mig, ønsker god lyd og et par høretelefoner, der sidder som de skal.

JBL Synchros Sport BT
Pris: 799,-
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce