Connery

Jackass afslører hidtil skjult video: Steve-O skudt i brystvorten med et luftgevær

Do not try this at home!

Jackass afslører hidtil skjult video: Steve-O skudt i brystvorten med et luftgevær

Personligt har jeg altid været en kæmpefan af Jackass-gruppen lige siden deres spæde start i begyndelsen af 00'erne. Det er ikke blot en kamp om at kunne tage det hårdeste slag i løgene, men en idé om at starte en prank-trend blandet med nogle grænseoverskridelser i sin egen usikkerhed - at det så tog allerhelvedes til overhånd senere hen med lidt mindre bagtanke, er en anden snak, men underholdt var jeg fra start til slut.

Jeg har tyndslidt alle samtlige udgivelser af deres vanvittige materiale, og derfor kommer det som en tidlig julegave, at Steve-O har støvet et hidtil ukendt klip frem fra gemmeren - et klip hvor Steve-O selv får piercet sin brystvorte med en luftpistol. 

Når man tænker på, at man har set Steve-O få piercet røvballerne sammen eller man har set Bam Margera flyve en drage med analkugler i røven, så virker det meget mærkeligt, hvorfor netop dette klip skulle være for farligt.

Men hey, nostalgi og god Jackass-stemning! Enjoy. 

Steve-O postede denne video på sin facebook-side og for første gang i lang tid kan jeg/I nyde et stykke pain-prank, man ikke har set før!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce