Connery

Jack Daniel's

Jack Daniel's Old No. 7 og manden bag det hele, en mand af samme navn, fylder 154 år.

Du kender navnet, du kender drikken, men for de fleste vil personligheden bag mesterværket være tæt på ukendt? Navnet er Daniel's, Jack Daniel's, blandt venner også kendt som Jack D. Den kan nydes med Cola, on the rocks, i baren, og i selskab med andre, navnet er Jack Daniel's - igen!?
ANNONCE
Jack Daniel's
Fødselar

Skulle dette ikke allerede være tilfældet, bør du bestemt i tilfælde af at lørdagens aftenprogram skulle trække i retning af en aften i vådt føre, skåle - gerne i Jack D - for fødselaren af samme navn. Jack Daniel's har fødselsdag i denne weekend.
ANNONCE
Jack Daniel's
Lidt om Jack...

Jack blev født i 1850, men hvad ingen helt præcist ved er, hvilken dag på året denne begivenhed fandt sted. For år tilbage nedbrændte retsbygningen i byen hvori Jack blev født og opvoksede. Dermed nedbrændte også hvad på dansk kender som kirkebøgerne, og da back-up er noget der så vidt vides først er kommet til i de senere år, er det eneste der kan fastslås med sikkerhed, at måneden var september.

Jack Daniel blev som sagt født i 1850, og hans forældre var af de travle typer, han var det ene ud af tretten andre børn og da forældrene må have haft nok at se til, udliciterede de opdragelsen af Jack D' til en god ven af familien.

Som 6-årig blev han sat i sving hos den tidligere Whiskymagnat, Dan Call, og blev de næste syv år oplært i alt hvad der var at vide om whisky og fremstillingen af samme. Da Jack fyldte 13, solgte hans læremester sit whiskybrænderi til "Little Jack", hvilket blev begyndelsen på hvad vi i dag kender som Jack Daniel's Old No. 7 Tennessee Whisky. Er jeg den eneste, der kan høre en vodkaklovn synge!?

Endnu engang et stort tillykke med fødselsdagen og de 154 år, her fra Connery.dk redaktionen til opfinderen af Old No. 7!

- "But, for an American icon like Mr. Jack, one day isn't enough time to celebrate his life, anyway."


Læs mere om Jack D's historie her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt