Connery

ISIS-base sprunget i luften efter selfie-afsløring

U.S. Air Force benyttede de sociale medier til at fange fjenden!

ISIS-base sprunget i luften efter selfie-afsløring

Som om konceptet ’selfie’ ikke har nået sit monumentalt største retardering gennem utallige uheldige billeder og situationer på de sociale medier, så kunne den amerikanske flyvebase for kort tid siden afsløre, at selfie-dumheden har nået et nyt niveau. 

ANNONCE
ISIS-base sprunget i luften efter selfie-afsløring

Sociale medier i kampen mod terrorisme

De sociale medier og netværksmuligheder er en komplekst system af forskellige personer og informationer, og i dette sammenfiltrede univers af koder og forbindelser så den amerikanske senator Cory Booker muligheder – muligheder for at bekæmpe terrorisme.

Det virker måske som en lidt søgt tanke og et forsøg på at kontrollere samfundet med overvågning, men uanset hvad gik senatoren videre ideen til komiteen for Homeland Security. Booker så et potentiale i den virale tankegang om memes og henviste flere gange til IS-jihadisters opslag på de sociale medier, og deres store potentiale i at sprede deres budskab gennem internettet og derved rekruttere unge til deres sag.

Forslaget blev modtaget med godkendelse af resten af komiteen, og nu har beslutningen båret frugt! 

ANNONCE
ISIS-base sprunget i luften efter selfie-afsløring

Dødelig selfie

En ISIS-soldat postede en selfie på et givent socialt medie – 22 timer senere blev bygningen, hvori han og andre soldater befandt sig, sprunget i stumper og stykker.

Sådan lyder det fra Kaptajnen Hawk Carlisle, som for nyligt fortalte historien om, hvordan en luftstyrke fra Florida fik ram på ISIS-kvarteret på en meget nytænkende måde.

“The guys (Florida-luftcrewet) that were working down out of Hurlburt, they’re combing through social media and they see some moron standing at this command. And in some social media, open forum, bragging about the command and control capabilities for Daesh, ISIL(Islamisk Stat). And these guys go: ‘We got an in.’ So they do some work, long story short, about 22 hours later through that very building, three [Joint Direct Attack Munitions] take that entire building out."

Bookers forslag om en gennemsøgning og observering af de sociale medier ledte til denne succes I krigen mod Islamisk Stat – America, fuck yeah!

ANNONCE
ISIS-base sprunget i luften efter selfie-afsløring
Del

Seneste nyt

Annonce