Connery

Irriterende typer man møder på et fly

aka "Fuck, hvorfor købte jeg ikke business-class"-blogindlæg

Alle mennesker i et fly er de værste mennesker. 

Sidder i et fly på vej hjem til Danmark, og fordriver tiden lidt. Tanken: X antal irriterende typer du møder på flyet. Realiteten? Alle typer du møder på flyet er irriterende. Næsten uden undtagelse. 

ANNONCE
Irriterende typer man møder på et fly

Lad os starte med typen der ikke har været i bad.. Når man skal ud og flyve, skylder man både sig selv og omverdenen, at have styr på sin personlige hygiejne. Ud over at være en tarvelig gene for sine sidemænd, er der bare så mange andre situationer i en lufthavn, hvor man nok helst vil præsenteres fra sin bedste side - Medmindre man selvfølgelig intentionelt har satset på at udsætte folkene i security-gaten for et kemisk angreb. Sæbe. For fanden da.

ANNONCE
Irriterende typer man møder på et fly

Så er der den evige klassiker: Folk der tager spædbørn med på flyet.

Du kan 100% være sikker på, at du skal høre på øredøvende babyskråleri hele vejen til Rom, hvis et lille barn viser sig i midtergangen. Her er der en undtagelse, der findes faktisk forældre, der er så opmærksomme på både barnets ringe komfort og medpassagerernes ører, at de lige dypper sutten i whisky inden takeoff. Eller. Det burde være en ting. 

ANNONCE
Irriterende typer man møder på et fly

Medbring din egen madpakke-typen. Det her er en generel irritation, folk der bringer OG fortærer deres hjemmelavede lune makrelsandwiches, i offentlig transport, skulle have dummeslag. På flyet er det ofte et en hændelse der kan opleves på monkey-class. 

Folk med restless leg syndrom. Igen et problem der primært foregår på de mindre regionalfly. Man sidder stille og roligt og skriver et blogindlæg i sit sæde, og pludselig begynder hele verden at ryste. Men det er ikke lufthuller eller turbolens. Det er bare turbospasseren bag dig, der sidder og hamrer knæende i din stoleryg, 100 gange i minuttet. 

ANNONCE
Irriterende typer man møder på et fly

Luftpolitiet. Jeg ved ikke om det bunder i retskaffenhed eller frygt, men jeg har op til flere gange oplevet, at folk har bedt mig at slukke telefonen - "De sagde at elektroniske enheder skulle gemmes væk" akkurat så højt, så de håber det nedkalder en Game of Thrones agtig walk of shame-reaktion fra flypersonalet.

Shame... Shame... 
Pas din egen kiosk sidemakker! 

ANNONCE

Typen der sidder og hamrer på sin laptop, for at skrive: "Fuck, hvorfor købte jeg ikke business-class blogindlæg."

Del

Seneste nyt

Annonce