Connery

Interview med Rasmus Hedegaard

Når den danske dj ikke er på turné i LA med sin gode ven Brandon Beal, så styrer han klubberne herhjemme. Vi tog en snak med ham.

Interview med Rasmus Hedegaard

Det gyngende cruise skulle bruge musik og hvem andre end Rasmus Hedegaard gør det fremragende?

Hey Rasmus! Hvordan vil du beskrive året 2012?

Det har helt bestemt været et godt år. Jeg har tilbragt meget tid i LA og derudover har Skive festival og Distortion været rigtig fedt. Min musik er generelt blevet mere populær uden for Danmark.


Hvad skal der ske i 2013?

Jeg har i samarbejde med Copenhagen Records produceret et album, som gerne skulle udkomme i januar (red. Har vi set noget til det, Rasmus?).
Jeg har arbejdet med Brandon Beal i noget tid, og det vil jeg også fortsætte med, men derudover kunne jeg godt tænkte mig at lave noget, med nogle store internationale kunstnere.


Din aktive fangruppe i redaktionen har bemærket hvordan din musik er delt genremæssigt. Er det dubstep eller house/clubbing du fokuserer mest på?

Ja, jeg har på det seneste bevæget mig lidt over i dubstep-genren fordi der også er et marked her. Jeg har faktisk to forskellige målgrupper blandt mine fans, og de fleste er tilhængere af mit house/clubbing, men der er også en del som mit dubstep. Jeg fortsætter dog med at udforske begge genrer.


Du spørger meget ind til dine fans’ ønsker omkring din musik på f.eks. Facebook. Hvordan hjælper de sociale medier dig?

Jeg bruger dem til at dele min musik. Når jeg sender links ud til mine venner som så deler det med deres venner, så går det stærkt. Jeg har oplevet at få mange tusinde views på Youtube på få uger.

Vil du vide mere om Rasmus Hedegaard og måske endda få indflydelse på hans kommende musik, så besøg hans Facebook-side her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce