Connery

Afstemning: Hvem er den definitivt bedste James Bond?

Afstemning: Hvem er den definitivt bedste James Bond?

Siden den første James Bond-film 'Dr. No' dukkede op på markedet i 1962, har franchisen leveret intet mindre end 23 film om samme agent - dog med forskellige skuespillere løbende. Det har selvfølgelig skabt stor debat omkring, hvem der i bund og grund er den bedste James Bond, og diskussionen vil uden tvivl vare til evig tid.

Vi på Connery har jo stor kærlighed til Sean Connery, men kapløbet er ganske tæt. 

Hvis vi lige kigger lidt nærmere på statistikkerne, så kan man se, hvem der er den bedste i visse kategorier. Vi har fundet et lille diagram, som skaber en fænomenalt overblik over filmen, og her er nogle af de vigtigste resultater:

- Pierce Brosnan er den farligste James Bond. Under hans plads i agent-stolen formåede han at dræbe hele 76 fjender, hvor Roger Moore og Sean Connery deler en 2. plads med blot 51 dræbte.

Roger Moore er den største ladykiller med en rekord på 20 damer, som han formår at kissemisse med. Kort efter ham kommer Sean Connery med 18 nedlagte damer. 

- Den højaktuelle Daniel Craig som James Bond ligger ikke lunt i svinget, da han kun har kysset med 4 damer, og 'kun' aflivet 25 fjender. Mon den nye Spectre hiver ham ind i toppen?

Hvem synes du, er den allerbedste James Bond?

ANNONCE
Afstemning: Hvem er den definitivt bedste James Bond?
Del

Seneste nyt

Annonce