Connery

Hvad er din drøm?

Vælg en Fordelsuddannelse og kom på forkant

Hvad er din drøm?

At vælge uddannelse handler om dig og dine drømme. På TEC får du en verden af muligheder, og vores uddannelser er dit springbræt til en masse spændende job.

På TEC bli´r du til noget

Med en uddannelse på TEC får du masser af faglighed, hands-on-erfaringer, inspiration og opbakning til at nå dine mål.

Blev du færdig med folkeskolen for mere end et år siden? Eller har du en uddannelsesaftale?  Hvis du kan sige ja til en af delene – eller begge – så skal du overveje at søge ind på en af TECs erhvervsuddannelser (grundforløb 2) senest 31. maj!

Vælg en Fordelsuddannelse og kom på forkant

Hvert år udpeger arbejdsgivere fordelsuddannelser inden for områder, hvor de forventer et særligt stort behov for arbejdskraft. Samtidig forpligter arbejdsgiverne sig til at oprette praktikpladser til de elever, som har gennemført Grundforløb 2 blandt fordelsuddannelserne.

En win-win for alle

Med Fordelsuddannelserne får virksomhederne den arbejdskraft, de har brug for. Eleverne får en uddannelse, som er tæt på virkeligheden, og som de kan bruge med det samme. Skolerne får mulighed for at tilbyde erhvervsrelevante uddannelser.

I 2017 er der udpeget 33 fordelsuddannelser med rigtig gode praktik- og jobmuligheder. På TEC tilbyder vi følgende 8 fordelsuddannelser: Automatik- og proces, elektronik- og svagstrøm, karrosseri, chauffør, VVS-energi, smed, lastvognsmekaniker og køletekniker.

Dan Baumann Eriksen - automatiktekniker:

” På min praktikplads arbejder jeg blandt andet med opsætning og programmering af robotter. Det er spændende, fordi det er meget teknisk, og man skal hele tiden følge med i den teknologiske udvikling.

Jeg valgte uddannelsen, fordi den er spændende, men også fordi den er meget lovende. Der er stor efterspørgsel for arbejdskraft i branchen, så der er gode muligheder for at få et job.”

Kickstart din karriere senest den 31.maj

Du kan vælge lige den uddannelse, du brænder for – og få det job, du drømmer om.

Du kan også læse videre efter grundforløbet, og drømmer du om at rejse, kan du læse i udlandet under uddannelse.

Det bedste er, at når du er færdiguddannet, er der rigtig gode jobmuligheder, eller du kan vælge at starte din egen virksomhed. Kun fantasien sætter grænser.

Vælg uddannelse på TEC.dk – OG HUSK DEADLINE FOR TILMELDING ER 31. MAJ

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce