Connery

Hush Hush Copenhagen - The Final Stand [Anmeldelse]

En fantastisk afsked med et fantastisk koncept.

5 ud af 6 stjerner
De Dødelige - set gennem en iPhone 4.  - Hush Hush Copenhagen - The Final Stand [Anmeldelse] De Dødelige - set gennem en iPhone 4.

Lørdag d. 24/1-14 var Nørrebro Teater atter center of attention, da det eksklusive festkoncept Hush Hush Copenhagen indtog scenen med et brag af et afskedsarrangement; Hush Hush Copenhagen - The Final Stand.
 

I ugerne op til selve eventen, havde bagmanden Christoffer (nej, ikke dén Christoffer) luftet små brudstykker af, hvad man som gæst kunne vente sig på denne specielle aften.

For at gøre en lang historie kort, så tør jeg nok påstå, at ingen gik skuffede hjem fra Nørrebro Teater den aften. Med et sammensurium af stand-up, livemusik, dans og et burlesque-show, formåede Hush Hush Copenhagen atter at leve op til (og overgå) forgående events.

Stand-up komikerne Rasmus Olsen og Michael "MC" Christiansen leverede et par skarpe shows med bund i samtiden, mens De Dødelige leverede en intimkoncert af en anden verden.

Jeg indrømmer blankt, at det var min live-mødom med De Dødelige, men jeg er hooked og ser frem til, at drengene leverer en koncert i fuld længde - og gerne i rammer a'la dem på Nørrebro Teater. De to medlemmer af bandet, Ulrik Schultz og Andreas Ringblom, formår med en inderlighed og hjertedybde, at indtage selv en helt spartansk scene og tilmed gøre hele salen til deres. Mere af den slags på den danske musikscene.

Til at runde teaterdelen af, var Sweet Burlesque hidkaldt. Til semierotiske toner, svang de fem letpåklædte damer deres yndigheder rundt på scenen, til stor bevågenhed for den der sad på de forreste rækker i salen - undertegnede sad desværre på række seks.

Afterparty'et foregik i teaterets foyer, hvor champagne, drinks og vin i stride strømme blev indtaget under kyndig ledelse af bl.a. Hush Hush Soundsystem, der bag pulten holde festen kørende til ud på de relativt små timer.

Den eneste grund til, at jeg ikke giver fuld plade til Hush Hush Copenhagen - The Final Stand, er at jeg vil ha' mere.

1 love tilbage til dig Christoffer, tak for en fantastisk aften, der helt klart tåler gentagelse, når dit afsavn bliver for stort.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce