Connery

"Hård" mountainbike-ulykke

En mand har haft stådreng hele syv uger efter en MTB-ulykke

"Hård" mountainbike-ulykke
Af og til dukker der nyheder op der er så enestående at vi er stive af grin - og derfor må dele ud af dem. Dagens, nej månedens hårdeste kommer her:

En irsk mand troppede op på hospitalet hele fem (!!) uger efter hvad der kunne være en hændelig mountainbike ulykke - han havde slået sit skridt i styret, ved et styrt. 
Ømheden og de blå mærker havde også fortaget sig efter et par dage, men hævelsen havde ikke. Hævelsen i dette tilfælde = en ugelang erektion!

Styrtet havde medført uregulær blodtilførsel til hans penis, og manden vidste ikke hvad han skulle stille op med den.  (Gentager: efter 5 uger)
Først prøvede lægerne at afhjælpe tilstanden med manuel kompression, resulterede i en umiddelbar afhjælpning, men så snart kompressionen blev fjernet hilste pjerrot på igen.

Efterfølgende fik den stakkels mand lov til at gå rundt i kompressionstøj i to uger, men også her vendte hævneren tilbage hver gang trykket blev fjernet.

Sidste løsning vidste sig heldigvis at være løsningen for mountainbikeren - et operativt indgreb, der afhjal to blodårer der var groet forkert sammen var redningen!

Den langvarige rejsningstilstand kaldes i øvrigt priapisme.

Det største spørgsmål der melder sig hos os er imidlertid: HVORFOR FØRST TAGE TIL LÆGE EFTER 5 UGER? :-)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce