Connery

Guld og sølv til Danmark ved Nordic Beer Challenge

Velbrygget øl hyldet af folket

Guld og sølv til Danmark ved Nordic Beer Challenge

I torsdag blev begivenheden Copenhagen Beer & Whisky Festival skudt af sted, og under festivalen skulle vinderne af Nordic Beer Challenge findes.

To sølvmedaljer gik til Anders Kissmeyer for ’Kissmeyer Hole in the World BR’ og ’Kissmeyer Barrel Reserve Dark Side of the Moon Imperial Porter’, og en guldmedalje til Royal Unibrew for Schiøtz Gylden IPA.

I alt har 180 øl været med i konkurrencen, og de er blevet inddelt i kategorier på baggrund af gæring, alkoholstyrke, bitterhed og farve. Dommerpanelet har blindsmagt alle øllene, og vurderet dem ud fra tre af kategorierne; styrke, farve og smag. Anders Kissmeyer, der netop er blevet tilknytte Royal Unibrew som ”Head of Craft Beer Creation” er godt tilfreds med medaljerne:

”Jeg er utrolig glad og stolt over at vinde dels de to sølvmedaljer til Kissmeyer Beer samt guldmedaljen til Schiøtz Gylden IPA.”

Royal Unibrew sætter nu fuld damp på udviklingen af specialøl, og derfor har de indgået et fast samarbejde med Anders Kissmeyer, der skal stå i spidsen for at skabe en masse nye specialøl for bryggeriet, og hjælpe med etableringen af det nye mikrobryggeri på Albani, der forventes klart foråret 2017. Samtidig får Royal Unibrew adgang til at bruge Kissmeyer-brandet, der er godt etableret på det internationale marked. 

Specialøl har for alvor fået sit indtog på markedet og alene i 2015 blev der lanceret 1.298 nye specialøl, viser tal fra Bryggeriforeningen. 

Er du hoppet på special-øl-dillen eller nøjes du bare med, hvad du nu end står på hylden?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce