Connery

Guinness rekorder #2

Store og små rekorder.

Guinness rekorder #2
I anden del af serien, Guiness rekorder, har jeg valgt at se nærmere på store og små rekorder. Altså store og små ting. Det har faktisk vist sig, at der er en del ting i denne kategori. Så jeg har valgt et par stykker ud og taget med i artiklen.

Største tyggegummi boble:

Vi har alle sammen prøvet at stå med 2 pakker hubba bubba tyggegummi i munden og blæse tyggegummi bobler. Men mon nogle af jer har været bare tæt på at slå Guiness rekorden? Rekorden lyder på en diameter på ikke mindre end 58,4 cm. Denne "tyggegummi boble rekord" blev sat af Susan Montgomery Williams, som har øvet sig i at lave kæmpe bobler i over 20 år.

Største samling af gummiænder:

Der er sikkert flere af jer der på et eller andet tidspunkt selv har haft en badeand svømmende rundt i badekaret, men Charlotte Lee fra USA har hele 1.439 forskellige badeænder. Dem er der vist ikke plads til i et badekar. Hun har samlet på ænderne siden 1996, hvor hun anskaffede sig 3 ænder til sit badekar. Disse var dog meget ensomme, så efter kort tid købte hun 3 mere. Efterhånden som vennerne så hendes 6 ænder, begyndte de at give hende badeænder i gave, hvilket sikkert var en god gaveidé år efter år.
ANNONCE
Guinness rekorder #2
Største mussefælde:

Jeg ved ikke, om disse mennesker har mødt en kæmpe mutant mus i haven, eller om de bare er sure på deres naboer, men studerende fra Columbia Career Center har bygget en mussefælde, der er 2,99 m høj og 1,33 m bred. Det var David Leeson, der var hjernen bag mussefælden. Han fik idéen ved at sidde og bladre Guiness rekordbog igennem, og så der at der var nogle, der allerede havde bygget en stor mussefælde, men han mente, at han kunne gøre det bedre. Det kunne han og de studerende, de byggede også en stor mus for at demonstrere mussefældens effekt.

Mussefælden vejer hele 666 kg og kan slå et menneske ihjel, så de har derfor bygget et specielt system til at "lade" mussefælden.
ANNONCE
Guinness rekorder #2
Mindste cykel:

Det er imponerende at se, at den virker, og endda kan bære en mand. Zbigniew Rozanek er hjernen bag denne lille cykel, og han har selv kørt hele 5 meter på den. Tror ærligt talt man skal have en god ballance for ikke at falde. Forhjulene er kun 11 mm i diameter, og styret er 13 mm. Han elsker at slå forskellige rekorder, og nu er det så lykkes med den mindste cykel, som er meget imponerende.
ANNONCE
Guinness rekorder #2
Mindste hus:

Her taler vi altså ikke dukkehuse, men et hus hvor der rent faktisk bor nogle. Huset er for småt til både bad og WC, så da ejeren blev set gøre det, man nu gør uden for huset, blev han tvunget til at bygge et toilet. I dag er huset en kæmpe turist atraktion, så han har i hvert fald nok af besøg i det lille hus. Ejeren af huset Robert Jones kan ikke en gang stå oprejst indendøre. Størrelsen på huset er 182 x 309 x 254 cm, men billedet taler vist bedre end tal.

Mindste diskotek:

Her er så det mindste diskotek: Det er 2,4 meter langt og 1,2 meter bredt og der er 2,4 meter til loftet. Selvfølgelig har diskoteket næsten alt, hvad hjertet begærer. Dørmænd, DJ, fuldt lydanlæg, røg maskine, lys og et 2 m2 dansegulv. Der er plads til 14 mennesker, og der spilles en blanding af 70ér disco, techno, drum and bass, regaae og rock. Men se dog denne video, den siger mere end ord:Disco
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce