Connery

Grooming: Bulldog Skincare er no nonsense

Hudplejeprodukter til mænd - uden fine fornemmelser

Mandlige hudplejeprodukter kan godt være lidt af en jungle, markedet er efterhånden stort og der er mange forskellige og dyre produkter på hylderne. 

Bulldog Skincare er ingen af delene, og det er en af grundene til at jeg har bidt mig selv fast i mærket - også før det kom til Danmark. Jeg er netop faldet over, at Matas kører rigtig rabatter på mit favoritmærke, så derfor tænkte jeg, at det var oplagt at dele mine tanker. 

Der er en tendens til, at traditionelle skincare-producenter, der både producerer produkter til mænd og kvinder, går stort ombord i farvekodning: Kig på hylderne efter de mørke, og tunge farver, der fylde en minimal fraktion af den lokale Matas: Så er du rette sted, mand. 

Bulldog Skincare går lidt en anden retning, og selvom indpakningen ikke er alt, er det lækkert nok, at produkterne ikke står og skriger: SOOORT! når de er placeret på badeværelset. Identiteten er dog så gennemført, at det ikke lige er noget min kæreste kommer til at snuppe ved en fejl.

Samtidig er bulldog produkterne virkelig gode, og duften er maskulin og frisk - ikke tung og gammel. En ting der vægter næsten lige så højt på rangstien, som selve kvaliteten af produkterne, er prisen: Bulldog er måske ikke lige så billige som Matas Men, men de er ikke langt fra - så det kræver altså ikke en massiv investering fra min side - og det er jeg super tilfreds med. 

ANNONCE

Bulldog Skincare dækker praktisk talt alle hverdagsdiscipliner, men mine absolutte favoritter er den beskyttende Protective Moisturiser med let solbeskyttelse, og fordi jeg altid har skæg: Original 2in1 Beardwash. Kombiner skægvasken med et par dråber af skægolien - der holder for evigt og ikke koster hipster-agtige priser - så er du good to go. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce