Connery

Genial teenager svindler sig ind til VIP-område under koncert ved hjælp af Wikipedia

Eksempel på, at at de bedste idéer opstår under fuldskab!

VIP-sektioner kan ofte være en svær nød at knække, med mindre du er villig til at bruge en formue på det eller kender én, som kender én og etc.

Derfor er de fleste dødelige mennesker tilfredse med at stå på gulvet og lytte til koncerten, men ikke Adam Boyd.

Han er en ganske almindelig teenager fra England, som tog til koncert med The Sherlocks i Manchester sidste weekend. Han kom en smule for sent til koncerten, og fik derfor en forfærdelig dårlig plads bagerst med et yderst dårligt udsyn.

Gal over, at koncerten nu var spild af penge, fik han øje på VIP-sektionen og besluttede sig for at prøve sig derhen. Men han måtte have en bedre plan. Derfor valgte han at gå ind på bandets Wiki-side og redigere lidt i beskrivelsen - vel og mærke tilføje, at han skulle være fætter til forsangeren:

ANNONCE

Han understreg desuden, at han var en af de store inspirationskilder til bandets hitsang 'Live for the Moment' og trods alle odds, fik det ham ind i VIP-området.

Han gik hen til VIP-området, viste Wiki-siden (som han havde redigeret 2 minutter før øjeblikket) til dørmanden som sagde "Fair enough". Boom!

'When I went back out to the crowd, past the bar that was in there, there were roped off seats, with more photographers, and people I can only assume were family or friends of the bands, so I just sat there and watched the band, close enough to see the time on their watches.' 

Vanvittigt trick! 

Hvis du skulle være typen, som vil gå så langt for at komme i VIP-området, og ydermere få succes med en lignende plan, så send os lidt bevis og en heads-up på historien på [email protected] - så sender vi lidt film og lir i din retning!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce