Fribilletter - John Wick: Chapter 2

Keanu deler øretæver ud igen - og du kan være med

27. januar, 2017 - kl. 10:37
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Så har vi endnu en gang en håndfuld billetter på højkant. Denne gang til John Wick: Chapter 2, der får premiere den 9. februar,

I denne tempofyldte efterfølger til action-braget JOHN WICK tvinges den legendariske hitman, John Wick (Keanu Reeves), til at genoptage sin karriere, da en tidligere kollega beder om hjælp til at overtage magten i en hemmelig sammenslutning af italienske lejemordere. John må rejse til Rom og kæmpe mod nogle af verdens farligste mordere i en adrenalinpumpende og nervepirrende film, der tager den første films legendariske action til et helt nyt niveau. Johner tilbage, vildere end nogensinde.

Del videoen med dine venner

Vind billetter

Vi har 4 x 2 fribilletter på højkant. Altså 4 vindere der hver kan tage to billetter hjem. Deltagelse i konkurrencen er simpel: Du skal blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål inden den 3. februar klokken 12.00 - hvis du svarer rigtigt deltager du i lodtrækningen om billetterne! 

Tilmeld
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen