Connery

Fransk mudderløb var faktisk et lorteløb - 1000 blev syge efterfølgende

De troede, det var en mudderpøl, de tonsede igennem - men det viste sig at være meget klammere...

Actionløb, mudderløb, mandehørm, Roskilde Festival, kært barn har mange navne. 

Jeg har aldrig været fortaler for de der afsindige udfordringsløb, hvor man ud over at skulle løbe - frivilligt - skal traves gennem et virvar af trættende udfordringer. En af klassikerne er selvfølgelig mudderhullet. Men nu har jeg et lille comeback, næste gang jeg pænt siger nej tak til et af den type løb...

ANNONCE
Fransk mudderløb var faktisk et lorteløb - 1000 blev syge efterfølgende

Den 20. juni var over 8000 mennesker samlet ved Nice i Frankrig til et udfordringsløb af typen, hvor mudderhullet indgik i stor stil. Løbet var sat op over en 13 kilometer lang rute med udfordringer som elektrisk pigtråd, og selvfølgelig mudderhuller. En lækker dag med udfordringer til de, der synes, at almindeligt løb er kedeligt (Altså alle normale mennesker!)

Men ikke alt var i orden den dag, for dagen efter begyndte der at komme sygemeldinger ind fra løbsdeltagere. Den første dag var det blot 30, der meldte ind, at de oplevede maveproblemer, svimmelhed og begyndende diarré - men i de efterfølgende dage steg tallet til op mod 1000 af løbsdeltagerne. 

Sådanne meldinger sætter selvfølgelig et beredskab i gang og folk, der var ude for at undersøge løbsruten, kunne konstatere, at mudderhullet - som folk frejdigt havde kastet sig frådende i med tanke om at være den vildeste actionløber - var fyldt med hesteafføring. Eksperter mener, at sådan en omgang gødning blandet med vand og varme har været fyldt med bakterier af salmonella-lignende karakter. Nammenam!

ANNONCE

Det er en sød lille historie at have i baghovedet, næste gang nogen prøver at trække dig med på sådan et løb. Det skal selvfølgelig være op til en selv, om man siger pænt nej tak, eller bare tak for lort!

Del

Seneste nyt

Annonce