Connery

Football Manager 2007

Football Manager 2007 er gået "gold"

Så er der godt nyt til de hungrende konsolfans. Football Manager 2007 er gået "gold".

Football Manager 2007
SEGA Europe har annonceret, at Football Manager 2007 er gået gold for Xbox360 og PSP og er klar til udgivelse den 1 december i år.

For PSP brugere kommer der mange nye features, som vil gøre det nemmere at navigere og kontrollere. Der bliver blandt andet inkluderet international management og mulighed for flere talentspejdere, flere ligaer fra blandt andet Australien og Portugal. Og noget af det helt store er muligheden for at spille på netværk mod venner eller andre via WiFi.

For Xbox360 kommer der features såsom Xbox Live Vision camera support og Xbox Live "Fantasy Draft" mode. Der bliver 50 målsætninger at kunne opnå, der vil udfordre både nye såvel som eksisterende spillere, plus et nemmere kontrol system som skal gøre spillet nemmere.
Fantasy Draft giver mulighed for, at op til 8 spillere kan vælge spillere fra Sports Interactive store database og bygge deres hold op i en cup eller liga via Xbox Live.
Derudover inkluderes alle de vigtige features fra PC udgaven og de eksklusive features fra den tidligere Xbox360 version også.

For mere information:
www.footballmanager.net/

www.sigames.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt