Connery

Førstehåndsindtryk af PS4

Velkommen til det nyeste OneTake!

Pixel.tv - Førstehåndsindtryk af PS4 Pixel.tv

Velkommen til Gamers OneTake. Et ugentligt tv-magasin om elektroniske spil, hvor du har mulighed for at få et overblik over nogle af ugens mest interessante nyheder fra spiluniverset i et råt og ucensureret OneTake.

Drengene fra Pixel.tv har været et smut i London for at se nærmere på det kommende gratis-spil; 'World of Warplanes', udviklet af samme hold, der blandt andet står bag det populære 'World of Tanks'. Åbenbart et spil, der til trods for masser af action, er ren meditation.

PlayStation 4 er landet i Danmark, den bliver dog stadigvæk opbevaret i PlayStation Danmarks hemmelige hule. Vi har set på nogle af de spil vi kan glæde os til ved lanceringen af PS4 d. 29. november. Noget er godt, andet er ligegyldigt, se med og bedøm selv. (red. Hey Playstation Danmark, vi ønsker os en PS4 på Connery-redaktionen!)

For noget tid siden afslørede firmaet Valve, at de vil blande sig i konsolkampen, en maskine vi kan forvente på markedet i 2014. Senest har de vist frem hvordan selve "boksen" kommer til at se ud, umiddelbart er der ikke den store begejstring over et design, der minder om noget man har set tidligere, controlleren derimod imponerer.

Noget andet man kan glæde sig til i 2014 er spillet 'Rambo: The Video Game' - der er kommet nye klip, der giver os et bedre indblik i, hvad det er vi kan forvente.

Ugens udvalgte brugerspørgsmål går på hvilket spil, der er bedst: 'Call of Duty Ghosts' eller 'Battlefield 4'.

Du er som altid velkommen til at sende dit spørgsmål eller komme med din mening omkring nogle af ugens emner herunder.

Vil du fordybe dig mere i nogle af ugens emner, så er der mulighed for at se mere tv om spil, gear og film på www.pixel.tv

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce