Fire surferpiger i tætsiddende wetsuits.. Wait-a-minute: Er det bodypaint?

Ja, det er det.10. april, 2017 - kl. 12:00
Forfatter: Connery.dk


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Sådan en mandag eftermiddag, lige op til påskeferien, kan man godt gå og drømme lidt om sommervejr og lange dage på stranden. Og så hjælper det jo lidt på længslen, at tjekke videoer af dygtige surfere. 

Så var det lige, at man faldt over en video, fra bodypainteren Paul Rostan, der lige har givet ferielængslerne et ekstra nøk op, med denne video, hvor fire friske surferpiger, har skiftet deres wetsuit ud, med en mere ukonventionel af slagsen: Nemlig en af alkohol-baseret maling, der ikke lige bliver vasket af, efter første tur i bølgerne. 

Hver 'dragt' har taget cirka 90 minutter at male på modellerne Jovan Gonzalez, Taujma Hall, Kristin Lee og Morgan Sliff - og det er jo et ganske flot håndværk, må man sige. Lidt 'beklædning' er der dog blevet plads til - g-strenge og nipple-covers, bare lige for at have det basale dækket til - og formentlig for ikke at blive bannet hele vejen til helvede, på de sociale medier. 

Del videoen med dine venner

Hvis du er nysgerrig omkring kunstneren, kan du tjekke mere af hans arbejde her. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Connery.dk Følg på: Facebook Instagram Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen