Connery

Film og serier du skal se i november 2023

Månedens underholdning på streaming!

Efteråret har for alvor taget fat med regn, kulde og blæst - så som altid er disse måneder skræddersyet til indehygge og streaming!

Heldigvis har streaming-tjenesterne en tendens til at skrue lidt op for indholdet og mængderne i de mørke tider, så november måned er også spækket med spændende film og serier.

Vi har udplukket de film og serier i november, du ikke må gå glip af:

ANNONCE

The Whale

Brendan Frasers gigantiske - i mere end en forstand - comeback til rampelyset med en Ocar-vindende præstation i rollen som den svært overvægtige engelsklærer, der forsøger at genvinde sit forhold til sin datter.

Premiere: 1. november 2023 (Prime Video)

ANNONCE
?si=pgoiZeaVKWolw4vO

Englemageren

Dansk thriller, der følger kriminalbetjenten Laura, der efter at være kommet tilbage på arbejde ovenpå en fødselsdepression finder energien i at fordybe sig i en mystisk sag om en seriemorder.

Premiere: 1. november (Netflix)

ANNONCE
?si=XA_zwpvfwkYCRA31

All the Light We Cannot See: sæson 1

Filmatiseringen af den Pulitzer-belønnede roman om en familie under 2. Verdenskrig, som finder en måde at slippe væk fra krigskaosset.

Premiere: 2. november (Netflix)

?si=D_ysLYqZZMhpKxNl

Frasier: sæson 1

Den ikoniske komedieserie har igen Kelsey Grammer i spil i en helt ny serie, der følger Fraiser i en ny by med nye udfordringer, bekendtskaber og gakkede øjeblikke.

Premiere: 3. november (SkyShowtime)

ANNONCE
?si=cfKeZA1zkfMu-MdD

Sly

Dokumentar-møllen kører derudaf på Netflix, og nu er tiden kommet til en af de største action-ikoner - Sylvester Stallone!

Premiere: 3. november (Netflix)

?si=gveZ17YsFj4zG-EO

Invincible: sæson 2

Filmatiseringen af Robert Kirkmans ikoniske tegneserie fortsætter efter en hæsblæsende første sæson med familie-intriger, alien-slagsmål og masser af blod!

Premiere: 3. november (Prime Video)

ANNONCE
?si=uOYKnNkmA_EB2o3Q

Knock at the Cabin

M. Night Shyamalans seneste mystik-thriller følger en gruppe mennesker i en afsides hytte, som bliver invaderet af en gruppe, der tvinger dem til at foretage et urimeligt valg for at undgå jordens undergang.

Premiere: 9. november (SkyShowtime)

ANNONCE
?si=BeH3WGoBFoxJefkx

007: Road To A Million: sæson 1

James Bond-realityprogram hvor en række par skal i gennem Bond-inspirerede udfordringer og gåder for at være med i kapløbet om en million pund - med Brian Cox som vært!

Premiere: 10. november (Prime Video)

ANNONCE
?si=gPU0qs9kTVsEqZGU

Underverden 2

Dar Salim er tilbage i rollen som den selvtægtslægen, der forsøger at finde fodfæste i verden igen efter at være sluppet ud af fængsel.

Premiere: 13. november (Prime Video)

?si=eWSMSV4G-NVPN-Gt

The Crown – Sæson 6

Den sjette og sidste fortælling om livet i det britiske kongehus!

Premiere: 16. november (Netflix)

ANNONCE
?si=JITv770IT-qk1OxR

David Holmes: The Boy Who Lived

Daniel Radcliffe har været producer på en dokumentar om sin egen stuntmand, der under optagelserne til Harry Potter havde et uheldigt fald, der sendte ham i en kørestol for livet.

Premiere: 16. november (HBO Max)

?si=FOFsNZ0s-VIDsF3l
ANNONCE

Scott Pilgrim Takes Off: sæson 1

Nye eventyr for Scott Pilgrim på animationsfronten!

Premiere: 17. november (Netflix)

?si=Obig9f246iKxaNf6

Fargo: sæson 5

Tilbage til den ikoniske Minnesota-baserede serie, der denne gang har Jon Hamm og Jennifer Jason Leigh i front i mysteriet om en husmor, der pludselig hives tilbage i hendes lyssky fortid.

Premiere: 22. november (HBO Max)

ANNONCE
?si=p_uNvARuz_k_GSp_
Del

Seneste nyt