Connery

Fem måder at samle en hundelort op på

Det bedste fra høm-høm branchen

For hver en hund er der en ejer, der er træt af at samle dens efterladenskaber op. Det er fakta, at hundelorte er omtrent lige så lækre som Jack Nicholsons rynkede dele, og det har skabt plads til nogle helt fantastiske produkter på markedet.

1. AshPoopie

(http://www.ashpoopie.com/) - Fem måder at samle en hundelort op på (http://www.ashpoopie.com/)
AshPoopie (Som i øvrigt er et ret hipt navn!) er et godt eksempel på et af disse yderst funky produkter. Dingenoten samler hundelorten op og 1,2,3: knap-så-nam hundelort er forvandlet til ren aske.

Hvordan den magiske transformering finder sted, er et mysterium. Paulee Cleantec som laver pøllepilleren, holder den teknologiske hemmelighed for sig selv. Mit personlige gæt er, at det er noget med små feer, der mediterer i rundkreds under den rotation der sker, når høm-høm lugen lukkes.

AshPoopie kommer på markedet i 2012, formentlig i februar.
ANNONCE


2. The Shapoopie

(http://www.theshapoopie.com/) - Fem måder at samle en hundelort op på (http://www.theshapoopie.com/)
Synes du at AshPoopie gik lidt for meget op i hat og briller? Så er Shapoopie et mindre avanceret alternativ.

Shapoopie har en anden tilgang til lorteproblemet. Hvem gider da stå og vente på at lorten forlader de firbenedes bagdele og rammer jorden?

I hvert fald ikke Shapoopies smarte kunder. Næh, de sparer i hvert fald adskillige sekunder af deres kostbare dag med dette vidunderprodukt.
ANNONCE


3. Pootrap

Fido a.k.a. Poopy Doo (http://www.pootrap.com/) - Fem måder at samle en hundelort op på Fido a.k.a. Poopy Doo (http://www.pootrap.com/)
Er det stadig for besværligt at samle bruno op?
Hvad så med at du helt lader vær', og bare sætter en pose direkte på hunden? Dét er da en smart idé!

Pootrap er også en alletiders idé, hvis du trænger til at ydmyge din hund i al offentlighed.
ANNONCE


4. The Dog Dung Vaccum

(http://www.hammacher.com/) - Fem måder at samle en hundelort op på (http://www.hammacher.com/)
For de folk, som er fuldstændig tossede med at støvsuge (findes de?), kunne denne Pooper Scooper udvikle sig til en fornøjelig ny hobby.

Den suger det onde ind i sig, hvorefter man elegant fjerner den færdigpakkede pose fra beholderen og smider den ud.
ANNONCE



5. PetLoo

(http://www.thepetloo.com/) - Fem måder at samle en hundelort op på (http://www.thepetloo.com/)

Lad os sige at du har givet helt op på dit kæledyr. Du har besluttet at Fifi aldrig mere skal gå tur og nyde dagslyset, men i stedet altid opholde sig i din 40 kvadratmeters lejlighed på 6. sal.

Din dovenskab konflikter med din viden om, at lejligheden bliver Fifis nye toilet. Hvad skal du gøre? Du anskaffer et hundetoilet! PetLoo er en boks med falsk græs, så Fifi ved hvor hun skal skide. Tis løber direkte igennem og ned i afløbet, mens lort bliver siddende (I det mindste ved du hvor lorten befinder sig).

God fornøjelse!


Trods mine noget sarkastiske skriblerier, må jeg indrømme at produkterne er smarte hvis de hjælper f.eks. en person, der af en eller anden årsag ikke kan bøje sig ned, eller har andre fysiske problemer.
For mit vedkommende, så tager jeg en dyb indånding og dykker gang på gang ned og samler op, som en trofast slave af min hund.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce