Connery

Få serveret din egen burger på McD

Deltag i konkurrencen og vær med i kampen om at få din egen hjemmelavede burger på menukortet hos McDonalds

Få serveret din egen burger på McD
Få serveret din egen burger på McD
Kl. er fire lørdag morgen, og du står fordrukken og forsøger at holde balancen i køen på McD. De mange øl og shots fra nattens eskapader har efterladt et hul i din mave, og som en zombie har du slæbt dig i retningen mod den gyldne måge, hvor du nu forsøger at fokusere dine rødsprængte øjne på menukortet bag disken.

Dit blik glider forbi de klassiske burgere, men du kunne godt tænke dig noget andet - noget nyt. I samme øjeblik får du øje på en ny burger, som du ikke har set før. Den ser lækker ud, og den har alle de ting du selv putter i din hjemmelavede burger. Du mærker mundvandet løbe til, mens du kniber øjnene sammen og forsøget at fokusere på billedet.

Det er din hjemmelavede burger!

Lyder det mærkeligt? Det er det skam ikke! For nu har du nemlig muligheden for at få din helt egen hjemmelavede burger på menukortet hos McDonalds, på alle 84 restauranter i Danmark.

Alt du skal gøre er, at gå ind på McDonalds.dk/MyBurger og gå i gang med at bikse din egen burger sammen, som du tilmelder konkurrencen. Det hele foregår digitalt, så du samtidig slipper for at stå og pukle i køkkenet. Når du er færdig med dit mesterværk indsender du blot din egen hjemmelavede burger, og de ti burgere med flest stemmer bliver sat foran et dommerpanel, som til sidst udvælger tre endelige vindere. Få derfor dine venner og familie til at stemme på netop din burger, så du opnår større chance for at vinde!

Bonusinfo: Kunne du tænke dig at lave din egen Big Mac? Hemmeligheden til den rigtige smag skulle efter sigende være den specielle sovs, som McDonalds tidligere ikke har ville røbe opskriften på. Men nu er opskriften på den særlige sovs blevet afsløret, og du kan nu selv give dig i kast med at lave din helt egen Big Mac.

Se det hele her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce