Connery

Få en god hårdag hver dag

Sponseret indhold

Håret kan ofte være en ustyrlig manke. Nogle dage krøller håret, andre dage er det bølget, og nogle dage vågner man op med noget der minder om en fuglerede på hovedet. At have en dårlig hårdag, kan alle nikke genkendende til; om det så er fuglerede-hår eller pludseligt opståede krøller, der slet ikke vil det samme som en selv. Men de dårlige hårdage kan sagtens være fortid. Læs videre i artiklen og få gode råd til, hvordan du kan få en god hårdag hver dag. 

Mindre hårvask

Når man vasker håret hver dag, skaber man en ubalance i produktionen af talg og fedtstoffer. Det bedste er derfor at vaske håret 2-3 gange om ugen. Grunden til at man vasker håret, er for at gøre hovedbunden ren for skidt, snavs og sved, samt rester af hårprodukter. Det er begrænset hvor meget skidt og snavs du opbygger i hovedbunden i løbet af 24 timer - derfor er det bedst at vaske håret 2-3 gange i ugen. 

For at være sikker på, at håret er som man vil have det, de to dage hvor man ikke vasker det, kan man vælge at style håret med en hårtørrer. Så er man sikker på, at håret gør præcis det, du gerne vil have. Der findes mange forskellige hårtørrer, men hvis du vil tørre dit hår efter hver hårvask, er det en god idé at erhverve dig en af de bedste hårtørrer, så du er sikker på, at dit hår ikke bliver ødelagt. Og så skal du selvfølgelig huske at bruge varmebeskyttelse. 

Pleje

Pleje af håret er alfa omega, hvis man gerne vil have en god hårdag. Der er mange måder, man kan pleje håret på; hovedbundsmassage, hårkur, hårolie og andre hårprodukter. Der findes mange forskellige hårprodukter, til mange forskellige hårtyper. Der findes for eksempel mange produkter til krøllet hår, lyst hår, hår som mangler fugt og mange andre kategorier. For at du kan pleje dit hår bedst muligt, er første step derfor at finde ud af, hvilken hårtype du har. Du kan eventuelt spørge din frisør til råds, næste gang du sidder i frisørstolen.

Få klippet de spaltede spidser

Apropos frisør så er det vigtigt, for at håret kan se sundt ud, at du får klippet dine spaltede spidser. Tørre spidser får håret til at se kedeligt og livløst ud, så hvis du vil opnå en god hårdag hver dag, skal du huske at få studset spidserne, hvilket vil få dit hår til at se sundt og livligt ud igen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce