Connery

Et smut forbi Grøn Koncert i Århus

- til en lille fadøl, god musik og lækkert vejr!

Et smut forbi Grøn Koncert i Århus
Grøn Koncert har været det danske land rundt for at underholde folk med en masse forskelligt musik og i weekenden blev det Århus’ tur. Jeg tog et smut forbi festivalen for at se, hvad det var for noget.

Festivalen er en lækker mulighed for at mødes med vennerne som alle andre festivaler, bortset fra at Grøn Koncert kun foregår én dag pr. beliggenhed. Det betyder også, at man undgår alle de unødvendige mellemled, hvor man enten bliver lagt an på af de lokale milfs, eller vælger at nappe én øl for meget. Med andre ord, Grøn Koncert sætter fuldt blus på fra start til slut og formår at udnytte de ca. 10 timers varighed til punkt og prikke. Hele festivalen er præget af et lækkert tempo, hvor der er fart over feltet og der ikke er brugt tid på al for meget ventetid mellem kunstnerne. Man føler virkelig, at man får oplevelser for alle pengene.
ANNONCE
Et smut forbi Grøn Koncert i Århus
Musikken er som altid en smagssag, men man må sige, at der er lidt for enhver smag. TopGunn var blandt mine favoritter i år, og han leverede også det fedeste show på festivalen. Tim Christensen og Mads Langer lavede lidt magi med deres musikalske duo og Nik og Jay lukkede festen med et brag. Suspekt derimod var den optræden, hvor der var absolut mest fart over feltet. De beskidte lyrics blev langet over disken med et hårdtpumpet beat og flokken af stive fans ville ingen ende tage. Suspekt fik bragt stemningen i kog, og fadøllene dukkede pludseligt op i et lidt mere lindt tempo.

Omgivelserne var meget velovervejede, og gjorde det muligt for deltagerne at lytte til begge af de i alt to scener uden at skulle befinde sig udelukkende i den ene ende. Desuden fik man et smart armbånd på, hvis man er over 18 år, så man er fri for at hive det lyserøde kørekort på af lommen. Det initiativ tager jeg sgu hatten af for, da man på den måde er fri for lange køer og alt for meget unødvendig ventetid! Madboderne var også ganske udmærket, og jeg vil lige give et shoutout til deres pulled turkey-sandwich – som var yderst velsmagende, på trods af at jeg måske ikke var helt appelsinfri til at kunne bedømme gastronomiske opnåelser.
ANNONCE
Et smut forbi Grøn Koncert i Århus
Vejret spiller selvfølgelig også en stor rolle, men da solen skinnede fra start til slut var hele festivaloplevelsen en sikker succes. Musikken var blandet, maden var solid og omgivelserne var overkommelige og skabt efter min forestilling af den perfekte festival. Jeg skal uden tvivl et smut forbi festivalen til næste år – hvis jeg slipper af med mine heftige tømmermænd efter lidt for mange fadbajere.

Hvis du har deltaget i en af koncerterne - hvordan var din oplevelse af Grøn Koncert ’14?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce