Connery

Er man svans, hvis man går til dans?

Skal vi mænd lære at danse?

Swayze var vild back in the days.. Det er der mange der har glemt. Men også mange der ikke har. - Er man svans, hvis man går til dans? Swayze var vild back in the days.. Det er der mange der har glemt. Men også mange der ikke har.

Vi kender det alle sammen. Du har tyllet den ene øl ned efter den anden i vennens lejlighed, eller på den lokale bar, der sælger fadøl til en flad 20'er mellem 22 og 23. I er taget videre i byen. Nu på klub og der får den ikke for lidt. Shots efter shots. Måske en enkelt rom og cola. Så kommer sangen du (tror, at du) kan uden ad. Dig og vennerne giver den gas på dansegulvet og prøver med kulørte moves at score den ene pige efter den anden. Men ville det forbedre vores chancer, hvis vi rent faktisk kunne et move eller to?

ANNONCE
Er man svans, hvis man går til dans?
Der eksisterer stadig et mindre tabu om, at mænd ikke kan gå til dans. Eller kan de? Hvem af os har ikke måbet ved synet af Michael Jacksons legendariske moonwalk skills og i en brandert, forgæves prøvet at efterligne kongen af pop? Eller hvad med Justin Timberlake og senest hans performance til MTV Video Music Awards? Eller Mick Jaggers karakteristiske moves på scenen? Selv han kunne svinge med hofterne. Personligt ville jeg ønske, at jeg selvsikkert - ja, selv med en promille på 2 - kunne gå ind på dansegulvet og charmere pigerne med mine evner på dansegulvet.
ANNONCE
Når man ud over vilde dancemoves, også kan prale af at have haft Britney Spears på krogen dengang hun var mighty fine, ja så hedder man Timberlake til efternavn - Er man svans, hvis man går til dans? Når man ud over vilde dancemoves, også kan prale af at have haft Britney Spears på krogen dengang hun var mighty fine, ja så hedder man Timberlake til efternavn
Dans er et slags parringsritual for os mennesker. Det kan vi ikke komme uden om. Så når vi nærmer os den søde brunette på dansegulvet er det kun med ét formål. Parring. Så burde det netop derfor, ikke være obligatorisk, at vi alle sammen kan dette ritual. Nogle bedre end andre, men i det mindste et par basis trin. I stedet for at halvdelen kaster sig ud i en akavet, usammenhængende sløj robot, smider armene i vejret og flasher de store svedpletter under armhulen. Er det ikke på sin plads - også overfor pigerne - at vi ved hvordan vi skal svinge dem rundt, eller hvordan vi skal tilnærme os dem, uden vi ligner en bøvet gorilla? Derfor er mit råd til jer drenge: Få kridtet danseskoene og kom i sving! Tag et par danselektioner eller øv jer lidt foran spejlet. Lad os vise alverdens piger at man ikke nødvendigvis skal være en stor popstjerne eller konkurrencedanser med lidt for løse håndled for at kunne danse ordentligt. Gå ud og find jeres indre dansesmølf frem, nu.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce