Connery

Elbilen for dig, der søger en ægte raceroplevelse

Annonce fra Hyundai

Den nye elbil, Hyundai IONIQ 5 N, forventes at lande på det danske marked i løbet af 2024, og med sig bringer den en kraftfuld køreoplevelse, som de færreste elbiler kan måle sig med. En sand drøm for dig, der ikke kan få nok Thestekræfter i din bil og ønsker optimal performance. Læs mere om, hvad der gør Hyundai IONIQ 5 N til så en vild elbil herunder. 

Hyundai IONIQ 5 N leverer følelsen af at køre i racerbil

Man skulle næsten ikke tro, at den nye IONIQ 5 N-elbilmodel fra Hyundai er mulig. Det er den første rene elbil blandt Hyundais N-modeller, der er et kærlighedsbrev til motorsporten. Her er performance taget til et helt nyt niveau, og den nye IONIQ 5 N elbil sætter nye standarder for ydeevne med op til hele 650 hk og en tophastighed på 260 km/t. Med ét enkelt tryk på N Grin Boost-knappen låser du op for bilens sande kræfter i 10 sekunder, og på sølle 3,4 sekunder kan du opnå en fart på 100 km/t. 

Præcis styring og kontrol 

I professionel motorsport er det vigtigt at kunne bevare kontrol over bilen og navigere elegant igennem selv mere udfordrende sving. Den nye IONIQ 5 N-model er firehjulstrukket, hvilket sikrer et godt vejgreb. Derudover kommer den med N Drift Optimizer, der hjælper med at opretholde balancen under drift samt forhindre overdrevent hjulspin. 

Det kan oftest være svært at genskabe følelsen af gearskifte i elbiler, hvor automatgear er standard. Som endnu en genialitet, der højner den autentiske performance-fornemmelse, har Hyundai integreret den smarte N e-Shift-teknologi, der simulerer stødfølelsen, som du normalt vil mærke ved gearskifte i de andre N-modeller, der kører på almindeligt brændstof. 

Lyden af performance 

Hvis du kender bare lidt til elbiler, ved du sandsynligvis nok, at de oftest ikke lyder af det helt store. Det kan naturligvis være behageligt i de fleste tilfælde, men ikke hvis du søger en rigtig sporty køreoplevelse. Den nye IONIQ 5 N elbil går ikke på kompromis,, når det kommer både lyden og følelsen af en rigtig performancebil. Via N Active Sound+, der arbejder sammen med N e-Shift, kan du indstille flere forskellige lydoplevelser, der gennem de 10 integrerede højttalere kan få din elbil til at lyde præcis som dét, du ønsker fra en performancebil. 

Hyundai forventer også, at andre af deres elbiler vil få en lignende N-model makeover i fremtiden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce