Connery

Drinksdatabase

Skal du have fest og vil krydre den lidt udover de sædvanlige billigbajere fra Netto, så prøv www.bolscocktails.com

Skal du have fest?

Så kommer du ikke uden om den fænomenale drinksdatabase fra Bols. En database der er ligesom et gyldent gik i pandoras æske og rummer flere forskellige opskrifter på drinks i alle afskygninger end Connery"s skribenter har hældt i halsen de forgangne 5 år og det er ikke så lidt!
ANNONCE
Drinksdatabase
Trænger du til at forny din drinkspalette, bør du lægge vejen ind forbi verdens største drinksdatabase, www.bolscocktails.com. Her guides du på pædagogisk vis og ud fra angivelse af smagspræferencer direkte ind på de drinks og cocktails, du med sikkerhed vil være vild med. Det med den pædagogiske indgangsvinkel er glimrende sent på aftenen når man har været de første 15 - 20 cocktails igennem.

Rødderne til vore dages cocktails går langt tilbage. I 1806 kunne man i det amerikanske magasin, The Balance, læse, at en cocktail var "en stimulerende drik sammensat af spiritus, sukker, vand og noget bittert". De første cocktailopskrifter kom i 1862 i bogen The Bon Vivant"s Guide or How to mix drinks, skrevet af bartenderen Jerry Thomas på Metropolit hotelbar i New York. Fra USA spredte drinkskulturen sig, først og fremmest gennem rige amerikanere, som rejste til Europa og tog deres drikkevaner med sig. Harry"s Bar i Paris og The American Bar på Hotel Savoy i London var de første til at imødekomme de oversøiske gæsters ønsker. Da spiritusforbuddet blev ophævet i 1933, var vanerne rodfæstnet. Drinks, som var særligt på mode var fx Manhattan, Martini og Daiquiri.

Og i dag står vi så overfor lanceringen af verdens største drinksdatabase. Større bliver det selvsagt ikke. I denne database er der til ufatteligt mange timers ligedelt fornøjelse og nydelse. Tag en aften med vennerne og prøv alle dem med Gin til at starte med inden en fed bytur. Hvis dit barskab er velassorteret og du ikke er den store guru ud i Gin kan du bare klikke dig rundt i drinksdatabasen og lade dig forundre.

For bare at vise et kort men delikat udpluk kan jeg og mine tømmermænd varmt anbefale følgende:
ANNONCE
Drinksdatabase
Blue Morning

2,5 cl. Bols Blue

5 cl. Bols Vodka

2 cl. Bols Peach

Shakes med is og sies i et afkølet cocktailglas.

Blue Margarita

3 cl. Bols Blue

6 cl. Tequila (god kvalitet)

2-3 cl. Friskpresset limejuice

Evt. lidt sukker, hvis en sødere drink ønskes

Alle ingredienser shakes med is og sies i et afkølet cocktailglas.

Blue Jaffa Martini

3 cl. Bols Cacao White

3 cl. Bols Blue

3 cl. Bols Vodka

Shakes med is eller blendes med knust is. Serveres i et afkølet cocktailglas.

3 virkelig lækre drinks som bør nydes til lyden af diskotek, letpåklædte tøsepigebørn og tilpas stodder attitude. Connery.dk giver databasen en milliard pile op og glæder sig til lyden af en shaker igen er at høre.

Velbekomme!
ANNONCE
Del

Seneste nyt