Denne nye soundbar fra JBL er genial!

Den nye bar fra JBL har aftagelige trådløse surround-satelitter13. september, 2017 - kl. 12:19
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Indrømmet. Der er lidt langt imellem du super sexede soundbars. Som oftest lugter valget nemlig lidt af enten et dovent kompromis, fordi man ikke magter et fuldt surround-setup - eller et VETO fra den bedre halvdel. 

Men JBL har nu udviklet et nyt hjemmebio-produkt, der er så indlysende genialt, at man slår sig selv i panden. 

JBL Bar5.1 er ved første øjekast blot en almindelig soundbar med ekstern aktiv subwoofer, men også kun ved første øjekast. I hver ende af soundbaren, sidder der nemlig en trådløs højttaler, der holdes på plads via kraftige magneter. De to aftagelige højtalere, har to funktioner - når de sidder fast på baren (og oplader) fungerer de som udvidelse for de eksisterende enheder, og giver et ekstra spark til 3.1 fornemmelsen. Men når de tages af, skifter de spor, og fungerer pludselig som surround-satelitter. Det er mega smart. 

Herefter kan satelitterne enten placeres midletidigt, eller eventuelt på fastmonterede beslag - der i øvrigt medfølger i kassen. 

De trådløse højttalere leverer ti timers batterilevetid. De kan i teorien placeres hvor som helst i rummet for den ultimative biografoplevelse. Med sine 510W, tre 4K HDMI-indgange, en 10” trådløs subwoofer samt DTS-afkodning er BAR 5.1 den mest avancerede soundbar i JBL's serie. Bluetooth, optisk og analog indgang obligatorisk. 

 

Pris og tilgængelighed

JBL Soundbar 5.1 kommer på markedet til oktober 2017.

Prisen: 5.499 kroner

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen