Connery

Denne mand har opsagt lejligheden og lever nu i en ombygget varevogn

Ah, sweet freedom

Har du nogen gange en den der følelse, af bare at råbe "fuck it!" og skride? Det er nok noget de fleste af os kan genkende, når hverdagen bliver lidt for travl, og der er for langt i mellem pauserne. 

Sådan havde amerikanske Zach Both det også, da han sad i sit 37 timers job som art director for et 3D-printer firma. Hans drømme gik på at blive filmskaber, og den var stille og roligt ved at glide ud i sandet. 

Den 23-årige dude tog en drastisk beslutning, opsagde sin lejlighed og købte en gammel Chevrolet Express med over 200.000 miles på tælleren. Den byggede han så om til et funktionelt rullende hjem, og med en mission om at skabe et 'cool kreativt roadshow', rejser han nu rundt i USA, hvor han arbejder med lokale kunstnere, på forskellige kortfilm. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men hvis man virkelig vil, så kan meget lade sig gøre. 

Her er ombygningen af vognen:

ANNONCE
Denne mand har opsagt lejligheden og lever nu i en ombygget varevogn
Denne mand har opsagt lejligheden og lever nu i en ombygget varevogn

Zach har nu lavet en komplet guide til andre folk, der går med en drøm der ligner hans. På the Vanual.com er der en komplet guide til praktisk ombygning af gamle vans, og guides til hvordan man tackler de udfordringer der opstår, når man lever livet på vejene. 

Åh de dagdrømme!

Continuing my admiration for cool bridges... #bridge #vanlife #bigsur #california #westcoast

A photo posted by Zach Both (@zachboth) on

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce