Connery

Den bedste tømmermændskur? #2 Sandwich og juice fra Ffood [Test]

Hvilken mad er den bedste kur mod tømmermænd? Jeg tester idag sandwich fra Ffood, Aarhus

5 ud af 6 stjerner

Ffood, Aarhus.

Mozarella, avocado, kalkun, babyspinat, en symfoni af sundhed vælter ind i munden på mig. Friskheden mærkes, og den knasende salat har startet en krig. Det er en direkte kamp. Tømmermændene står overfor min gyldne sandwich. Det ene avocado stykke smadrer ind i Arnbitteren, imens kalkunen har gang i krigscheferne General Vlakoff og Captain Morgan.

Kampen er tæt, men sandwichen har et hemmeligt våben, et ekstra skud i bøssen om man vil. En bølge vælter ind over slagmarken, et fremstormende ocean af jordbær, banan og hyldeblomst. Vi snakker en juice fra øverste hylde. Hold da magle en smag!  Den sætter kronen på værket, og får sat en dæmper på optøjerne i maven.

Den bedste tømmermændskur?

I jagten på den perfekte tømmermændskur skal en ny lækker menu testes af. Denne gang består kuren af en sandwich kaldet "Bird" med de tidligere beskrevne ingredienser i. Den bliver akkompagneret af en fantastisk juice. Maden er fra Ffood i Århus ved Vesterbro Torv. Stedet er relativt nyt, men allerede ret populært. I et mekka af pizza- og kebab-steder, ligger denne lille biks, der bestræber sig på at levere sundt mad til århusianerne. Menuen består af forskellige sunde juices, sandwiches og salater, alt sammen lavet med friske råvarer. 

ANNONCE
Den bedste tømmermændskur? #2 Sandwich og juice fra Ffood [Test]

Er jeg kureret?

Min sandwich er sprød, lækker og lun, den har en god smag, der dog godt kunne være peppet lidt op. Men der er ingen tvivl om, den er et godt sundt valg. Jeg må sige, jeg er tilfredsstillet. Ligesom min tidligere sushi-kur, har jeg bevæget mig væk fra fedt, olie og smeltet ost. Mmh, smeltet ost. Sundheden er klart god for min krop, og efter at have indtaget maden, får jeg en god følelse i kroppen. Det er en vedvarende følelse, og man må sige maden virker til perfektion.

Efter-mad-kvalmen der normalt rammer mig, er ikke at føle idag. Især den sunde juice, der nærmest eksploderer i munden, er fantastisk. Jeg kan ikke drikke vand med tømmermænd, cola er fint, men hvorfor ikke bytte colaen med en gang vitaminer, der samtidig smager mindst ligeså godt? 

Ffood var et hit, og de får derfor en vurdering, der hedder 5/6. Jeg ryger ikke helt i himlen - men jeg er på vej.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce