Connery

De der underbukser - sådan vælger du de rigtige for dig!

Boxershorts, briefs eller tights?

De der underbukser. Måske det vigtigste item i hverdagens outfit, og alligevel er de - i hvert fald i størstedelen af tiden - gemt godt væk under flere lag tøj. Det er dog ikke en undskyldning for ikke at tænke over, hvilken model vi vælger – der er nemlig både mode og sundhed ind over.

Overordnet set kan vi dele underbukserne ind i tre kategorier: De løsthængende boxershorts, de stramtsiddende briefs, også kaldet trusser, og så har vi mellemtingen boxer briefs, som er stramtsiddende underbukser med korte ben, også kaldet tights. 

ANNONCE
De der underbukser - sådan vælger du de rigtige for dig!

Tights

De sidder stramt og holder derfor alt på plads. Hvor langt de går ned på låret, veksler alt efter den enkelte model, men fælles for dem er, at de dækker et lidt større område end trusserne. De findes i alle afskygninger med prints, farver og mønstre.

ANNONCE
De der underbukser - sådan vælger du de rigtige for dig!

Trusser

Trusserne, også kaldet briefs, er kortere i benene end tights. Mange finder dem mere behagelige til sport, men ellers er de jo nok mest set hos mænd 40+. De findes ikke i ligeså mange forskellige udgaver som trunks, men der er stadig mulighed for at vælge adskillige farver.

ANNONCE
De der underbukser - sådan vælger du de rigtige for dig!

Boxershorts

Det er den model, som dækker mest. Det er en løs underbuks, oftest i let bomuld, som giver masser af plads til at ånde, men ikke så meget støtte. De minder om shorts og findes i forskellige længder, farver og mønstre.

Og hvad skal du så vælge? Det er selvfølgelig en smagssag. Tag den pasform, du føler dig bedst tilpas i, og tænk så over hvilke bukser du som oftest går i. Går du eksempelvis i stramme bukser, vil det være fordelagtigt at vælge et par stramme og korte underbukser, der ikke laver tydelige buler på låret. Går du derimod i løse bukser, kan de klassiske boxershorts være de helt rigtige for dig.

Ellers er materiale og farver en jungle, du bare kan slå dig løs i. Jeg vil altid anbefale dig at have et par klassiske hvide i kvalitetsbomuld, da det er bedst for huden. Derudover kan du vælge forskelligt materiale, alt efter om de skal bruges til sport eller hverdag. 

Selvom du sikkert sjældent skal vise dine underbukser frem til folk i hverdagen, så tænk over hvilke du køber og har på. Det er lækkert at vide, at der er styr på stilen helt ind til huden. Og husk så lige at smide de gamle forvaskede par ud!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce