Connery

Danske mænd er klogere end danske kvinder

Det vidste vi jo godt...

Danske mænd er klogere end danske kvinder
Det har længe været diskuteret hvem der er klogest? Mænd eller kvinder?
Kvinderne siger kvinder. Mændene siger mænd, for "der er jo så meget kvinder ikke forstår". Og nu kan vi så endelig løfte armene i vejret: Mænd er klogere end kvinder!

Det har den danske quizapplikation Trivia Fight kunne bedømme efter at have offentliggjort et stort dataudtræk af resultaterne fra deres quiz til iPhone. Disse data indikerer at danske mænd generelt er klogere end danske kvinder.

I quizzen har flere tusinder af mænd og kvinder dystet intenst mod hinanden i de samme spørgsmål under kategorien "almen viden", som f.eks. "Hvad hedder hovedstaden i Libyen?", "Hvad betyder OMG i SMS-sprog?" og "Hvem komponerede "De fire årstider?".
Over 1 million besvarelser har Trivia Fight indsamlet og her gættede mændene rigtigt på 62% af spørgsmålene, hvorimod kvinderne gættede rigtigt på 58%. Det er ikke den store forskel, men mændene vinder alligevel.

Medejer af den virksomhed der har udviklet spillet, Erik Bork ønsker at få kvinderne mere på banen i spillet. Der er derfor blevet taget initiativ til at oprette en række flere kønsbaserede kategorier i spillet. Derfor kan der nu vælges kategorier som bl.a. "Bil & Motor, Sport og Fodbold", der vel nok må menes at være mest gældende for det mandlige køn. Hvorimod en kategori som bl.a. "Sladder", vel nok mere er tiltænkt kvinderne.
Erik Bork påpeger også at ”Det er ikke særlig politisk korrekt at sige..,". "... men vi må konstatere, at danske mænd ser ud til at være lidt klogere end danske kvinder.”

Nu sidder der nok nogle kvinder derude, som føler sig fornærmede, til dem kan det så siges at DM i Quiz, der blev afholdt i september, blev vundet af en kvinde. Det er da altid en trøst!

I Dansk Quiz Forbund genkender formand Jesper Rosenkrantz tendensen, men han er ikke helt enig i den simple konklusion.
”Jeg tror ikke, at mænd generelt ved mere end kvinder, men der er derimod tradition for, at spørgsmålene bliver skrevet af mænd, med den skævhed, som det giver. En kønsbalanceret quiz bør nok have mindre fokus på hårde fakta, men det kan bare være rigtig svært at quizze om."

Hvis du vil igang med at udfordre dine venner og fremmede i quizzen, og finde ud af om vi mænd virkelig er klogere end kvinder, kan du hente Trivia Fight i App Store.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce