Connery

Dårligt nyt til man-bun folket: Hipster-halen kan gøre dig skaldet

Løsn op på det skidt Colin! - Dårligt nyt til man-bun folket: Hipster-halen kan gøre dig skaldet Løsn op på det skidt Colin!

Den der soon-to-be manbun der groet i et halvt år, og næsten kan sættes uden for mange tjavser? Don't.

Den populære frisure der startede som en hipster-frille, har forårsaget en lidelse, der før i tiden primært ramte kvinder, med tendenser til lidt for stramme hestehaler: Traction Alopecia.

Traction alopecia opstår, fordi håret bliver strammet for hårdt, og dermed trækker i hårsækkene. Det resulterer i vigende hårgrænser, og opstår meget hurtigere end 'normal' mandlig skaldethed.

Det er den amerikanske hudlæge dr. Sabra Sullivan, der ifølge Mic.com råber vagt i gevær. "Jeg ser det mere og mere ved unge mænd der har opsat håret alt for stramt", lyder det blandt andet fra Dr. Sullivan, der fortsætter med at forklare, at problemet har været kendt i årevis, og især har ramt kvinder med alt for stramt opsat hår. Især kvinder med opsat afrohår og ballerinaer(?!) har ifølge Wikipedia været udsatte, fordi de typisk strammer håret meget til...

ANNONCE
Dårligt nyt til man-bun folket: Hipster-halen kan gøre dig skaldet

Hvis du har en bekendt der dyrker man-bun, er det nok en god idé at give ham følgende råd: Lad være med at stramme dit garn for hårdt!

Problemet betyder selvfølgelig ikke at man skal droppe sit opsatte hår, selvom mange måske kunne ønske det; en løst opsat manbun skulle reducere risikoen.

ANNONCE

Wiki-læsning om hårtabstypen

Del

Seneste nyt

Annonce