Crouton med stenbiderrogn
En opskrift der kan bruges både som forret og som snack.
Her følger endnu en utraditionel opskrift lavet i samarbejde mellem De Danske Spritfabrikker og Brasserie Mühlhausen.
Som en del af artikelserien om utraditionelle forretter og snacks, kan du her finde opskriften på Crouton med stenbiderrogn. Du behøver slet ikke at være en ørn i køkkenet, for at kunne lave denne forret. Den er nem og hurtig at lave, og vil uden tvivl blive et hit ved middagsbordet.
Crouton med stenbiderrogn
4 personer, til forret eller snacks
200 g stenbiderrogn, renset
3 dl creme fraiche 38%
3 stk. lime frugt
2 cl BLÅ AALBORG
Salt og peber
Stenbiderrogn renses for hinder. Creme fraichen piskes stiv med limesaft og skal. Smages til med salt, peber og Blå Aalborg. Det hele blandes sammen med stenbiderrognen og anrettes på små ristede brødstykker.
Velbekomme
Som en del af artikelserien om utraditionelle forretter og snacks, kan du her finde opskriften på Crouton med stenbiderrogn. Du behøver slet ikke at være en ørn i køkkenet, for at kunne lave denne forret. Den er nem og hurtig at lave, og vil uden tvivl blive et hit ved middagsbordet.
Crouton med stenbiderrogn
4 personer, til forret eller snacks
200 g stenbiderrogn, renset
3 dl creme fraiche 38%
3 stk. lime frugt
2 cl BLÅ AALBORG
Salt og peber
Stenbiderrogn renses for hinder. Creme fraichen piskes stiv med limesaft og skal. Smages til med salt, peber og Blå Aalborg. Det hele blandes sammen med stenbiderrognen og anrettes på små ristede brødstykker.
Velbekomme