Connery Food: Baconsalt

Så simpelt. Så genialt.





15. maj, 2017 - kl. 17:15
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

I denne omgang af Connery Food er vi gået back-to-basics. Blot to ingredienser i ugens opskrift, men ikke desto mindre en genialitet alligevel.

 

Jep, bacon. 

Bacon bliver ofte omtalt som et krydderi i sig selv, da dens røgede, saltede gudeskikkelse kan tilføre et smagsspark i forskellige retter, supper, gryderetter og lignende.

Men man har måske ikke altid lige bacon liggende, så hvad gør man? Man laver et reelt krydderi ud af bacon!

Opskriften er simpel - nærmest for simpel!

Opskrift

2 dl groft salt

8 skriver tørstegt bacon

Fremgangsmåde:

Blend that shit! Eat that shit!

Færdig.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen