Connery

Captain America: Civil War

Hvem tror du vinder? Iron Man eller Captain America?

4 ud af 6 stjerner
Captain America: Civil War - Trailer
Captain America: Civil War

Clash of the Titans

Ovenpå Avengernes drabelige kamp mod skurken Ultron, der efterlod den østeuropæiske by Sokovia i ruiner, bliver det besluttet, at Avengerne skal holdes i tøjlerne og høre ind under den amerikanske regering, så denne kan tage beslutningen om, hvor og hvornår superheltene skal træde til. Dette splitter holdet i to. På den ene side er Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.), der gerne vil underskive sådan en kontrakt, da han jo selv har oplevet, hvor galt det kan gå og på den anden side er Steve Rogers/Captain America (Chris Evans), der ikke synes om idéen og hellere vil være fri til at handle, når han synes, der er brug for det.

ANNONCE
Captain America: Civil War

Iron-Man v Captain America

Som for eksempel da hans gamle ven Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) bliver jaget for et terrorangreb i Berlin, som han ikke har begået og Captain America derfor hjælper ham med at undslippe politiet. Det skaber en konflikt mellem de to helte, der hver især danner et hold på hver deres side af loven, hvilket tvinger dem til at kæmpe mod hinanden.

ANNONCE
Captain America: Civil War

Secrets and lies

Det bliver til personlige konflikter og storslåede slåskampe superheltene imellem, der kan vise sig at blive skæbnesvangre for Avengernes fremtid og især for Tonys og Steves venskab. Steve gemmer på en hemmelighed, svaret på et spørgsmål som Tony længe har søgt efter.

ANNONCE
Captain America: Civil War

Avengers 2.5

Captain America: Civil War er Avengers i light udgave. Denne gang er destruktionen holdt på et minimum (efter superhelte målestok, selvfølgelig) og dramaet virker derfor meget mere intenst og virkeligt. Som titlen antyder er det jo Captain Americas film, men Robert Downey Jr. forlangte en større rolle i filmen, så manuskriptet blev skrevet om og delt op til nærmest 50 % spilletid til hver af heltene, hvilket faktisk fungerer overraskende godt.

ANNONCE
Captain America: Civil War

Along Came a Spider

Instruktørbrødrene Anthony og Joe Russo, der også stod bag Captain America: The Winter Soldier, har atter formået at finde balancen mellem action og drama, hvilket er blevet til en omgang forrygende superhelte-underholdning. Mest overraskende og noget af det mere vellykkede, er introduktionen af Spider-Man, der spilles af den unge Tom Holland, som man faktisk helt glæder sig til at se en stand alone film med, på et tidspunkt.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 100%

Teknisk information:

Original titel: Captain America: Civil War

Land: USA, 2016

Instruktør: Anthony Russo og Joe Russo

Medv.: Chris Evans, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Paul Rudd, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Tom Holland og Daniel Brühl

Genre: Action/Adventure/Sci-Fi

Billedformat: 2.35:1/2D/3D/IMAX

Lyd: Dolby Digital/Dolby Atmos/12-Track Digital Sound (IMAX 12 track)/Auro 11.1

Spilletid: 147 min

Dansk bio premiere: 28. april 2016

Distributør: Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures Releasing

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce