Connery

Cannes Film Festival 2014

Nyheder, updates og livestream!

Cannes Film Festival 2014
En af de mest prestigefyldte filmfestivaler, Cannes Film Festival, har siden sidst i 1930’erne været en rig mulighed for kunstnere i hele verden at få anerkendt deres filmværker på det internationale plan. Specielt europæiske film blev påvirket af denne festival, og flere eksperimenterende og anderledes film fik og får den dag i dag anerkendelse over hele verden.
Det årlige show er i fuld gang nede i Frankrigs sydlige egne, og selve festivalen kører fra d. 14. maj til d. 25. maj.
ANNONCE
Cannes Film Festival 2014
Gosling på udebane
Ryan Gosling har bl.a. brugt lejligheden til at springe ud som instruktør med sin første spillefilm ’Lost River’ – som omhandler en række fantasyinspirerede øjeblikke mellem en mor, som bliver suget ned i en mørk underverden og hendes søn, som opdager en by under vandet. Man siger jo altid, at starten er den hårdeste, og det kommer tydeligt til sin ret med hans nyeste kreation – alt fra prætentiøst pis til en omgang hestelort er nogle af de få ord, som anmelderne har at sige om hans nyeste film. Men man skal jo starte et eller andet sted!
ANNONCE
Cannes Film Festival 2014
Tommy Lee Jones og Swank
Tommy Lee Jones er også hoppet i instruktørstolen med filmen, The Homesman, og han får langt større ros for sit western-drama, som omhandler et umage par som skal fragte tre sindsforstyrrede kvinder fra Nebraska til Iowa. Han er jo også en gammel western-gut selv med produktioner såsom miniserien Lonesome Dove fra ’89. Vi er frem til den!
ANNONCE
Cannes Film Festival 2014
Oscar-forudsigelser?
Steve Carrell kender de fleste fra en række komediefilm såsom The 40-year old Virgin eller Crazy, Stupid, Love, som ikke vitterligt rummer de største Oscar-potentialer – men nu er han for alvor i søgelyset og forudsigelserne siger, at han er i front i forhold til den nye film, The Foxcatcher – som omhandler det mærkværdige forhold mellem wrestleren Mark Schultz(Channing Tatum) og hans mentor John Dupont(Steve Carrell) og resultaterne af dette bekendtskab. Den lyder mærkelig, men interessant!
ANNONCE
Cannes Film Festival 2014
Fra stumfilm til krigsfilm?
Tilbage i 2011 kom instruktør Michel Hazanavicius på banen med stumfilmen, The Artist, som for alvor tog anmelderne med storm. Nu er han bevæget sig over i en helt anden boldgade, og har beskæftiget sig med fire forskellige personer under den Tjetjenske Krig i 1999. Den skulle eftersigende være meget barsk og brutal, så vi har høje forventninger!

Hvis du ikke har mulighed for at smide en billet i lommen og rejse ned til Frankrigs festival som publikum eller nærmere lurerkarl ude foran showet, så har vi fixet et live-stream, hvor du kan følge nogle af hændelserne til festivalen i aften d. 24. maj. Det indeholder bl.a. interviews med vinderne m.m..

Se med lige herunder - Live-streamingen vil foregå fra kl. 17.30-18.30!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce