Brunch på Cafe Cup Cake
Er man til god og billig brunch, så læs artiklen her
Cupcake? Jeg ved ikke lige, hvorfor man har valgt at opkalde sin cafe efter en engelsk lille sandkage-agtig kage med glasur, men det har man altså valgt at kalde den lille hyggelige cafe i Sorgenfrigade (i København, red.), der er en sidegade til Nørrebrogade mellem Runddelen og Nørrebro Station ved hjørnet, hvor Tøj & Sko-forretningen ligger.
Jeg faldt over dette sted, da jeg ledte efter et godt sted at spise brunch. Og nu, efter at have spist der 2 gange, syntes jeg, at jeg ville dele min oplevelse med jer drenge (og piger) på Connery.
Jeg faldt over dette sted, da jeg ledte efter et godt sted at spise brunch. Og nu, efter at have spist der 2 gange, syntes jeg, at jeg ville dele min oplevelse med jer drenge (og piger) på Connery.
Når man ankommer til stedet, henvender man sig i baren, hvor man for udleveret en bestillingseddel til brunch (som man kan indtage indtil klokken 15.00 )
Udvalget ser således ud:
Brunch De Lux Kr. 85,-
Frisk frugt, kalkun, chorizo, 2 slags ost,
scrambled æg, bacon samt pølser og
drænet youghurt med frugtkompot, pandekage,
brød og smør samt et glas frisk jucie.
Brunch Bund Kr. 39,-
Frisk frugt, kalkun, drænet youghurt med
frugtkompot, scrambled æg, bacon samt
brød og smør.
Brunch Sideorders Kr. 10,- pr. stk.
Pandekage
Blåbærpandekage
Chokoladekage
Hasbrown
Smørstegte pølser
Chicken wings
Chorizo
Skiveost
Brieost
Ekstra brød og smør Kr. 5,-
Jeg har spist Brunch de lux begge gange jeg besøgte Cup Cake, og kan kun sige, at det er yderst lækkert. Brødet nybagt og varmt, pandekagerne er hjemmelavede og serveret med ægte Ahornsirup, Heinz til mine scrambled æg (Heinz den eneste ketchup til brunch), frugten er friskskåret, appelsinjuicen er friskpresset og kold.
Jeg kan derudover fortælle, at deres almindelige cafekort indeholder bla. Nachos med det hele og også her er salsaén og guacomole hjemmelavet. Forskellige sandwich, bla. steaksandwich eller en Beach club med grillet kyllingebryst, bacon, ost og dijon sennep samt salat. På burger siden kan man vælge mellem 2 slags boller og 2 slags kød, nemlig Sesambolle/Ciabattaboller og 225 g oksekød/225 g kyllingebryst begge grillet på lavasten.
Om aftenen (efter kl 17.00) har man yderligt et aften menukort med forretter, hovedretter samt desserter.
Forretterne ligger prismæssigt imellem 30 - 50 kroner, og der kan jeg nævne stegte hvidløgsmarineret tigerrejer på bund af salat.
Hovedretterne ligger på 75 - 129 kroner, og her kan man bla. få Pineapple, som er en risret blandet med kylling, sorterede grøntsager, pinjekerner og frisk ananas, anrettes i en skal af ananas og pyntes med tigerrejer.
Desserterne ligger fra 20 - 35 kroner og her må det være cup cakes chokoladekage med is og frugt jeg nævner.
Så spring ud i det og besøg CupCake som ligger
Sorgenfrigade 4
2200 København N
Tlf: 35 85 29 45
Fax: 35 85 29 45
Åbningstider
Tir-tor 11.00-23.00
Fre 11.00-01.00
Lør 10.30-02.00
Søn 10.30-23.00
Jeg vælger at give stedet 5 ud af 5 kokkehuer :
Udvalget ser således ud:
Brunch De Lux Kr. 85,-
Frisk frugt, kalkun, chorizo, 2 slags ost,
scrambled æg, bacon samt pølser og
drænet youghurt med frugtkompot, pandekage,
brød og smør samt et glas frisk jucie.
Brunch Bund Kr. 39,-
Frisk frugt, kalkun, drænet youghurt med
frugtkompot, scrambled æg, bacon samt
brød og smør.
Brunch Sideorders Kr. 10,- pr. stk.
Pandekage
Blåbærpandekage
Chokoladekage
Hasbrown
Smørstegte pølser
Chicken wings
Chorizo
Skiveost
Brieost
Ekstra brød og smør Kr. 5,-
Jeg har spist Brunch de lux begge gange jeg besøgte Cup Cake, og kan kun sige, at det er yderst lækkert. Brødet nybagt og varmt, pandekagerne er hjemmelavede og serveret med ægte Ahornsirup, Heinz til mine scrambled æg (Heinz den eneste ketchup til brunch), frugten er friskskåret, appelsinjuicen er friskpresset og kold.
Jeg kan derudover fortælle, at deres almindelige cafekort indeholder bla. Nachos med det hele og også her er salsaén og guacomole hjemmelavet. Forskellige sandwich, bla. steaksandwich eller en Beach club med grillet kyllingebryst, bacon, ost og dijon sennep samt salat. På burger siden kan man vælge mellem 2 slags boller og 2 slags kød, nemlig Sesambolle/Ciabattaboller og 225 g oksekød/225 g kyllingebryst begge grillet på lavasten.
Om aftenen (efter kl 17.00) har man yderligt et aften menukort med forretter, hovedretter samt desserter.
Forretterne ligger prismæssigt imellem 30 - 50 kroner, og der kan jeg nævne stegte hvidløgsmarineret tigerrejer på bund af salat.
Hovedretterne ligger på 75 - 129 kroner, og her kan man bla. få Pineapple, som er en risret blandet med kylling, sorterede grøntsager, pinjekerner og frisk ananas, anrettes i en skal af ananas og pyntes med tigerrejer.
Desserterne ligger fra 20 - 35 kroner og her må det være cup cakes chokoladekage med is og frugt jeg nævner.
Så spring ud i det og besøg CupCake som ligger
Sorgenfrigade 4
2200 København N
Tlf: 35 85 29 45
Fax: 35 85 29 45
Åbningstider
Tir-tor 11.00-23.00
Fre 11.00-01.00
Lør 10.30-02.00
Søn 10.30-23.00
Jeg vælger at give stedet 5 ud af 5 kokkehuer :