Connery

Braun Series 5 Flex MotionTec [Test]

"Da jeg på ingen måder kan gro et fyldigt maskulint Dan Bilzerian skæg, men derimod gror et pletvis tyndt sørgeligt forsøg på skæg, er jeg tvunget til næsten dagligt at barbere mig for at se nogenlunde præsentabel ud."

5 ud af 6 stjerner

Da jeg på ingen måder kan gro et fyldigt maskulint Dan Bilzerian skæg, men derimod gror et pletvis tyndt sørgeligt forsøg på skæg, er jeg tvunget til næsten dagligt at barbere mig, for at se nogenlunde præsentabel ud. Derfor er jeg udvalgt til, at afprøve Braun 5050cc med rensestation.

Tidligere har jeg haft en billig barbermaskine, der dog på ingen måder gjorde sit arbejde, men tværtimod barberede som en græsslåmaskine uden klinge. Så jeg gik hurtigt tilbage til skraberen. Skraberen giver en rigtig god og glat barbering, men udover at en skraber koster en mindre formue, og at man jævnligt skal investere i lige så dyre klinger, skal man også bruge barberskum. Skraberen kan være utrolig tidskrævende, hvilket kan være træls når barberingen er en fast del af min morgen.

Braun MotionTec med rensestation skal derfor kunne leve op til de to vigtigste krav jeg har: Den skal være hurtig og nem at anvende, og så skal den efterlade huden glat uden stubbe.

ANNONCE
Braun Series 5 Flex MotionTec [Test]

Designet af maskinen er meget stilrent: Den er sort og aluminium i looket, og rensestationen der følger med, er holdt i et meget simpelt sort design, der gør at man sagtens kan have den stående fremme på badeværelset, uden at det ligner rod (hvilket kæresten er glad for)!

Udover den stilrene design har den både en batteri indikator og en renseindikator, der lyser når det er tid til den skal have en tur i rensestationen. Rensestationen kan udover at rense barbermaskinen også lade maskinen, så man slipper derfor at møde en død barbermaskine, når man stresser om morgen. Skulle man alligevel have glemt, at sætte den i stationen, virker maskinen også med ladekoblet plugget i!

Maskinen fra Braun kan indstilles i to positioner, en hvor hovedet er fast, og en hvor hovedet kan vippe. Efter at have brugt maskinen en del gange har jeg endnu ikke fundet, hvad jeg synes er bedst af de to positioner. Maskinen har også en lille trimmer, der nemt kan aktiveres så man kan trimme kanterne, og den fungere super godt. Den virker skarp og klipper tæt!

ANNONCE

Jeg har afprøvet maskinen med to forskellige længder skæg: Stubbe og en hvor der kommet lidt mere længde på skægget. Når maskinen skal i krig med stubbene, tager barberingen ingen tid, og det er hurtigt overstået. Har skægget derimod fået lidt længde, så skal man køre en del gange de samme steder for at komme i bunds.

Et af de problemer jeg havde med den tidligere maskine jeg havde, var at det ofte føltes som om skægget blev revet ud med pincet, hvilket bestemt ikke var nogen behagelig oplevelse! Det kan man i hvert fald ikke beskylde Braun MotionTex for, den er meget behagelig og huden føles blød efter barbering.

ANNONCE

Så for at vende tilbage til de to største krav, jeg fremsatte inden test: Den skulle være hurtig og nem at anvende, og efterlade huden glat uden stubbe. Jeg må sige, at den modsat skraberen, er betydelig hurtigere og nemmere at anvende, og så sviner den også meget mindre, hvilket er en kæmpe fordel for en som mig, der næsten barberer mig dagligt. Derudover er det fornøjelse at rengøringen består af at trykke på en knap (Det kunne være lækkert hvis alt rengøring kunne klares sådan!!!).

Jeg har dog erfaret er man med fordel en gang imellem, lige kan tage hovedet af den, og skylle det under lunket vand. Bar lige for at fjerne det, som rensestationen ikke skulle få med. Barberer den så lige glat som den gode gamle skraber? Her er svaret nej, det gør den ikke, meeen den er dog så tæt på, at det kræver målfoto for at afgøre det.

Efter at have afprøvet Braun Flex MotionTec, er skraberen røget ned i skraldespanden og maskinen sat på badeværelsesbordet.

ANNONCE
Braun Series 5 Flex MotionTec

Features:

  • Rensestation
  • Vaskbar
  • Li-Ion Batteri
  • sort/stål
  • Ledningsfri brug: 45 minutter
  • Opladelig

Pris: 2229,-

Del

Seneste nyt

Annonce