Black Mirror vender tilbage med fjerde sæson!

Den dystopiske sci-fi antologi udforsker nye fantasier7. december, 2017 - kl. 12:17
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Sidste år markerede Black Mirror sig, med 3. sæson, som en helt fantastisk serie, der udforsker de mulige faldgruber, der findes i feltet mellem menneskets moral og den hurtige teknologiske udvikling, i en nær fremtid. 

I går løftede Netflix sløret for hovedtraileren til den kommende 4. sæson af Black Mirror, der får premiere den 29. december 2017.

Black Mirror rammer ind i vores kollektivistiske uro omkring den moderne verden; seks nye historier, seks nye verdener, der udforsker den moderne tech-paranoia, der fører til uforglemmelige - og sommetider foruroligende - konklusioner. Det er svært at forestille sig en lys fremtid, men vi er nødt til det.


Serien er skabt og skrevet af Charlie Brooker, og er produceret af Brooker og Annabel Jones. Jesse Plemons, Rosemarie DeWitt, Jimmi Simpson, Cristin Milioti, Aldis Hodge, Maxine Peake, Andrea Riseborough, Letitia Wright og Michaela Coel blandt andre spiller med i sæson 4. 
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen