Connery

Bitcoin-millionær bygger Dr. Octopus-dragt

Verdens yngste Bitcoinmillionær bruger sine penge anderledes end du og jeg.

Prisen på Bitcoin har placeret sig under $7.000, men det har ikke stoppet mange mennesker fra at blive yderst velhavende på at investere i den populære kryptovaluta, inden prisen på valutaen styrtdykkede, som følge af en kæmpe priskorrigering mod slutningen af december.
Og resultatet af at have velhavende nørder rendende er, at det ofte kun er fantasien, der sætter grænser for hvordan de bruger deres penge.

Den 19-årige Erik Finman er et glimrende eksempel på dette.
I øvrigt blev han i 2014 af Times Magazine kåret som en af de mest indflydelsesrige teenagere i verden.

ANNONCE
The Next Web - Bitcoin-millionær bygger Dr. Octopus-dragt The Next Web

Nu siger jeg ikke, at Finman er kandidat til rollen som en verdensomspændende superskurk på niveau med Dr. Octopus eller Elon Musk, men potentialet er der.

Finman investerede allerede som 12-årig sine penge i kryptovaluta. Du ved, dengang Bitcoin kun kostede $12 pr. stk.
De få penge han havde at investere stammede primært fra en gave på $1.000 fra hans bedstemor, og de penge er sidenhen er vokset til adskillige millioner af dollars.
Nu hvor han er blevet lidt ældre og bankkontoen rummer flere nuller, har Erik Finman besluttet sig for at gøre verden til et bedre sted.

ANNONCE

Finman har haft en interesse for robotteknologi siden han var 3, hvor han fik sit første robot-legetøjssæt.
Flere år senere lærte Finman om Aristou Meehan, hans sygdom og hans ønske om at bygge virkelighedstro Dr. Octopus-dragt.
Finman kunne genkende noget af sig selv i Aristou og besluttede sig derefter for at hjælpe med at gøre hans drøm til virkelighed.

Dr. Octopus-dragten som de har bygget er kun en tidlig prototype og er således (endnu) ikke et værktøj, til at hjælpe folk med mobilitetsproblemer som Aristou eller folk med lignende sygdomme.
Finman overvejer dog, at fortsætte med at investere i og udvikle videre på projektet og udtaler selv til Hard Fork, at en investering på yderligere 20.000 dollars i forbedringer, vil gøre dem i stand til at løfte en bil ved hjælp af dragten.

Om dragten

Dr. Octopus-dragten består af fire robotarme, der kan styres enkeltvis eller samlet og aktiveres af håndfagter eller som en fjernbetjening ved at trykke på knapper.

Erik Finman teaser allerde at bygge en videreudviklet udgave af Dr. Octopus-dragten.
Og ved at kaste et hurtigt blik på hans Instagram, får man hurtigt et indtryk af Finman som en blanding af Elon Musk og Martin Shkreli, derfor kan det meget vel blive en realitet, at der om et par år kan bestilles Dr. Octopus-dragter hjem til privaten - han har trods alt pengene og interessen til at bygge dem.
 

DR OCTOPUS V2???? Should we make it???

Et opslag delt af ERIK FINMAN (@erikfinman) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce