Connery

Arto lukker

Good times...

Arto lukker! Og sån er det. Fra slutningen af sidste uge, kom der et stort skilt på forsiden af det forrige årtis største ungdomscommunitys forside: "ARTO LUKKER 1. JUNI! Kopier dine billeder, beskeder mm...."

Til de af jer der ikke ved hvad Arto var: Et enormt hookup-sted for teens og preteens, der lurkede rundt på hinandens profiler og skrev ting som 'kiqqede..' eller 'Lyst til at skrive :i' eller måske 'MiaGurrl05 was here'. Ah good times. Seriøst, det var det.  

ANNONCE
Screendump arto.com - Arto lukker Screendump arto.com

Og ærligt, det er nok på tide. Al storhed til trods, er Arto blevet et sted der primært forbindes med teenage-årenes tvivlsomme hookups, og nostalgiske ture på memory-lane for andre

Når det så er sagt, må man også tage hatten af for det Arto kunne og var i sin tid. Det var et socialt medie, før vi for alvor var begyndt at tale om sociale medier. Med op mod 400.000 besøgende om dagen, var det et enormt foretagende. 

ANNONCE
Screendumps - arto.com - Arto lukker Screendumps - arto.com

I lyset af den nyhed slog jeg lige www-vejen forbi sitet, for at se om der er dukket grådkvalte statements op fra dedikerede og trofaste brugere, og hvor går man hen for den slags? Opslagstavlen, selvfølgelig. 

Men det var ikke tilfældet. I stedet faldt jeg over en sand strøm af ægte opportunister, der lige forsøger at klemme de sidste relationer ud af siden, med opslag som:

"Nu lukker arto joo. Så vis i vil lære mig at kende og få nogle bekendtskaber evt. Venskaber  [:)]  så tilføj min snap..."

"Er det dig som lige pifter en halvsløj søndag op? ;)"

"Nogen som har lyst til og snap ? keder mig sygt ??"

"Vi skal alle dø. "

"nu når arto lukker d 1 juni er det vidst bare med at bruge det indtil da, - så tænkte på nu når det lukker er der så nogen der har lyst til at lære mig at kende så skriv da endelig  [:I]  <3"

"Gravid i uge 25  [:o)] '"

And the list goes on: Tjek det selv, hvis du lige trænger til en arto-refresher: Arto Opslagstavle

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce