Connery

Aprilsnar 2014 [De bedste]

Her samler vi de bedste aprilsnar-nyheder fra 1. april 2014!

Aprilsnar 2014 [De bedste]

I pity the fool!

Den 1. april tager vi traditionen tro, tykt pis på hinanden. Her på redaktionen har vi valgt at springe over røverhistorierne, for i stedet at samle de bedste fra resten af jokerland, her, til dig. 

Del gerne dine bedste links i kommentarfeltet!
Jobindex.dk - Aprilsnar 2014 [De bedste] Jobindex.dk

Bliv løvernes marketingkonge!

Jobindex har opslået en stilling, hvor Zoologisk Have søger en marketingchef til deres nye taskekollektion "Marius". 

Få Marius til at leve videre på hundredvis af kvindearme
Zoologisk Have er inde i en spændende udvikling, hvor vi er i gang med at udvide virksomhedens kerneforretning. Siden starten af 2014 har vi løbende lagt dyr til side til andre formål, og du får nu muligheden for at få en nøglerolle, når vores nye taskekollektion produceret af blandt andet giraf, løve og hvidhåndet gibbon rammer butikkerne i løbet af april. Kollektionen vil blive solgt i førende livstilsbutikker samt ved særligt opstillede boder foran de overlevende dyrs bure i zoo.


For at søge stillingen bør du være moderigtig og dyreglad - nok mest det første. Deadline 1. april... Læs jobopslaget her
ANNONCE
Aprilsnar 2014 [De bedste]

Google Maps: Pokémon Challenge

Google har været tidligt ude, men det er jo allrede 1. april i østen. Derfor: Den nyeste ting på Google Maps bliver simpelthen en Pokémon skattejagt. Go go Pikachu - tjek videoen herunder.

Du kan rent faktisk fange pokemons i app'en. Blandt andet er der en Wailord ved Den Lille Havfrue, og en Dragonite i Loch Ness...
ANNONCE
Aprilsnar 2014 [De bedste]

Dominos Edibox

Dominos Pizza har annonceret en pizzabox der kan spises. Det underlige ligger ikke i at den kan spises, for spiseligt obebavaringsmateriale er en gammel opfindelse. Det underlige ligger nok i at æsken er lavet af pizzadej!

"Edibox vil revolutionere den måde vi leverer pizzaer", lyder det. "Undersøgelser viser, at skorpen er noget af det mest populære ved vores pizza, og derfor har vi valgt at bygge hele pizzaæsken af skorpe! Velbekomme!
ANNONCE
Gmail introducerer Shelfie - Aprilsnar 2014 [De bedste] Gmail introducerer Shelfie
3310 er blevet opdateret.. - Aprilsnar 2014 [De bedste] 3310 er blevet opdateret..

Nokia 3310 Pureview

Den legendariske og idiotsikre Nokia, som blandt andet kan bruges som mursten og oplukker, er blevet opdateret med den nyeste teknologi.. 
3310 har fået 3" PureView skærm, 41mpix kamera, 2 GB ram, og meget meget mere...
Anyways, vi ville købe den hvis de rent faktisk lavede den! Læs mere her.
ANNONCE
Aprilsnar 2014 [De bedste]

Nye billeder fra Susanne Biers 'Serena'

Kino.dk har for kort tid siden offentliggjort nye billeder fra Susanne Biers kommende film, Serena, med Bradley Cooper og Jennifer Lawrence - projektet holder vand, men det gør billederne absolut ikke!
Med stills fra bl.a. film såsom Zombietown og Grabbers har man ikke ligefrem den store forventning til, at dette skulle komme til at ske i filmen - desuden er det slet ikke Jennifer Lawrence, som er portrætteret i billederne med hendes navn, men man kan alligevel ikke holde sine fingre fra at kigge på linket. Damn you, Kino.dk!

- Se mere her.
ANNONCE
Aprilsnar 2014 [De bedste]

One Direction splitter op

Sadly, this is not true.. og det er alt, hvad der er at sige om det!

Læs mere her:
hvad kalder man fem bøsser, der går til venstre? 
Screendump: DR.dk - Aprilsnar 2014 [De bedste] Screendump: DR.dk

Elektriske ål er "det nye" indenfor energisektoren

DR rapporterer om en ny genial opfindelse, det skal revolutionere energisektoren: Energi udvundet af elektriske ål! Tjek den ud her.
ANNONCE
Aprilsnar 2014 [De bedste]

Nyt spil fra Blizzard!

Blizzard har i dag annonceret deres nyeste satsning: Blizzard Outcasts! I bedste retrostil lover de fed retrografik og herligt forløsende underholdning i beat'em'up genren! Vi husker også Pandaren aprilsjoken for år tilbage - den blev pludselig til virkelighed..
ANNONCE
Aprilsnar 2014 [De bedste]

SodaStream vil i fremtiden kunne tilbyde øl

Den kære maskine som formår at forvandle kedelig postevand til boblende fornøjelser har netop lanceret, at man inden længe vil kunne 'brygge' øl på maskinen.

Selvom firmaet har frigivet utroligt mange sjove, bizarre smage i deres tid, så er det her alligevel en historie, du skal længere ud på landet med.
Læs mere her.

Vi falder ikke for den, vi ved nemlig godt at øl kommer fra den gyldne dames overflødighedshorn. Men hey, idéen er god!
ANNONCE
Such wow. Støvsugeren hedder: Robowow.  - Aprilsnar 2014 [De bedste] Such wow. Støvsugeren hedder: Robowow.

Kombi Støvsuger: Støvsuger, slår græs og renser poolen.

Roboteksperten har tippet os om denne nye geniale opfindelse. Sæt igang ingeniører - denne burde findes, også efter 1. april!

Opdateres løbende...

Del

Seneste nyt

Annonce