Connery

Ankerkraut Nordic: gastronomisk wingman i særklasse

Tysk-produceret specialiteter varsler en solid grillsæson!

Ankerkraut Nordic: gastronomisk wingman i særklasse

Der er utallige smagspakker og kryddermixes på markedet, som på trods af et indbydende cover i sidste ende leverer en syntetisk omgang smagsmakværk. Heldigvis er der nogle små, specialforretninger, som værner om den gode smag og kvaliteten i produktet -  for nyligt faldt jeg over det tyskinspirerede brand 'Ankerkraut Nordic', som ikke blot fokuserer på krydderier og smagsboostere i stor grad, men tilbyder den komplette basis for en ideel drengerøvsgrillaften.   

Ankerkraut Nordic går ind for produkter uden tilsætningsstoffer, aromaer og lignende tilsætningsstoffer, og i stedet lave produkter, som er baseret på solide og nøje udvalgte råvarer. Det er et dansk iværksætterfirma, som startede i 2015 og står for leverance af kvalitetsprodukter fra den tyske hovedafdeling Ankerkraut.de i Hamborg.

” Fra friske basiskrydderier såsom oregano, paprika, timian og karryblandinger til særlige salte fra Australien eller Hawaii - over hjemmelavede krydderiblandinger og BBQ Rubs til den perfekte grill-oplevelse. Ankerkraut Nordic leverer varen.”

ANNONCE
Ankerkraut Nordic: gastronomisk wingman i særklasse

Vi har været så heldige at prøveteste et arsenal af Ankerkraut-produkter, som strækker sig over alt fra marinader og kryddermix til gløggkrydderi og olivenolier. Firmaet tager konceptet ’blandingskrydderi’ til nye højder og tilbyder nogle interessante sammensætninger, man ikke hidtil har set på det danske marked.

En af de fordele som sprang i øjnene under vores produkttest, var, at der ikke bare er solid smag i krydderierne – der er også rigeligt af det. Ofte må man slå sig til tåls med en minipakke af en form for kryddermix, så man kun tør bruge små mængder på grund af den høje pris. Ved Ankerkraut får man både kvantitet og kvalitet til overskuelige priser. Det koster måske ved første øjekast en slant mere end almindelige krydderier, men det skyldes to ting – kvaliteten er helt i top og mængderne er meget større!

ANNONCE
Ankerkraut Nordic: gastronomisk wingman i særklasse

Konceptet byder på en opgradering af de almindelige krydderier, og gør det desuden mere overskueligt at lave en lækker marinade, en solid barbecue-rub eller lignende. Krydderierne rammer rent i gennem, hvad enten man søger en symfoni af 9 forskellige peberarter, eller man har brug for at pifte sin grillede ananas op med en rub af dessert-krydderier – eller hvis du bare har brug for en helt almindelig og klassisk barbecuesauce til at drukne din burger med.

Hvis du er ude i at eksperimentere med sydstaternes barbecue-trends, men ikke lige har overskud til at indsamle alle ingredienserne ind selv og starte mixet fra bunden – så har Ankerkraut Nordic ikke bare én, men hele fire varianter af den klassiske barbecue-sauce.

Hvis man skal fremhæve nogle af de mest positive smagsoplevelser, så kommer man ikke uden om de fire musketerer i barbecue-sættet, som virkelig rammer essensen af barbecue og med fire forskellige nuancer. Saucen har en distinktiv røget smag med undertoner af øl, honning og sommerstemning, som man kan drukne ethvert stykke kød i - de fire forskellige barbecues fokuserer på grundessensen af en god barbecue-smag, men tilsat forskellige nuancer af enten chili, sennep eller alternative røgmaterialer. 

ANNONCE
Ankerkraut Nordic: gastronomisk wingman i særklasse
Ankerkraut Nordic: gastronomisk wingman i særklasse

En af ulemperne ved mange krydderier i almindelige brugsforretninger er, at de enten ikke har de specialkrydderier, man skal bruge for at udvide sin gastronomiske palet ud over den almene hakkebøf, eller også er kvaliteten og smagsstyrken ikke høj nok.

Her får man absolut en ’pakkeløsning’, som leverer den færdige blanding med op til hele 15-20 forskellige ingredienser klar og parat til kokkerier i én samlet pakke. 

Mange af pakkerne er desuden målrettet netop til visse retter - f.eks. 'Pull that Piggy', som navnet antyder, fokuserer på pulled pork eller 'African Dust', som hiver nogle landespecialiteter ind i blandingen og giver smagsnuancer fra forskellige former for madlavning rundt i verden.

Kæmpe thumbs up til folket hos Ankerkraut Nordic - Stay tuned på Connery.dk i den kommende tid, hvor vi deler vores resultat af en række testprodukter i køkkenet (blandt andet Superbowl-menuen!).

ANNONCE

Ankerkraut Nordic IVS

Hjemmeside

Facebook 

Giv-mig-barbecuesauce-med-det-samme!-link

Del

Seneste nyt

Annonce