American Gangster får sin egen prequel-serie

Tiderne før Denzel Washington pløkkede folk på åben gade.7. november, 2017 - kl. 11:10
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Oftest ser man forskellige populære tv-serier opnå en succes, som gør, at de bliver trukket med over på det store lærred som en sequel, prequel eller en spin-off med fokus på en af tv-seriernes kernekarakterer - det er sjældent, at det går den anden vej.

Men ikke desto mindre kan man nu glæde sig til at se en prequel-serie baseret på indholdet i Ridley Scotts famøse American Gangster fra 2007 med Denzel Washington og Russell Crowe.

Serien skal fokusere på kulturen, racepolitikken og den kriminelle underverden ca. 5 år før hændelserne i American Gangster. Hvorvidt Ridley Scott vil være med på produktionen vides endnu ikke, men co-creator af Narcos, Chris Brancato er med på vognen. Selv fortæller han følgende om projektet:

"It's Harlem, the 1960s, a gangster named Bumpy Johnson was very close friends with Malcolm X, so the show is about the collision of the criminal underworld and the civil rights movement."

Bumpy Johnson skal ifølge Empire spilles af Forest Whitaker - selve karakteren er baseret på virkelighedens Ellsworth Raymond Johnson, som gik under navnet The Godfather of Harlem. Stoffer, fængselsdomme og 40 arresteringer på officielle papirer - serien lyder allerede awesome!

Hvor, hvornår og hvor mange afsnit serien kommer på vides endnu ikke, men mon ikke med Narcos-Brancato på vognen, at serien bliver vist på Netflix?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen