Connery

7" Rockers

Blev sat stævne på Hard Rock Cafe.

No drugs or nuclear waepons allowed inside...det er hvad der står på toilet døren, inde på Hard Rock Cafe i København. Da jeg trykker håndtaget i bund, tænker jeg at rammerne næsten er for perfekte, til det band som jeg har sat stævne derinde.
7" Rockers
7"Rockers hedder de, og er et efterhånden både gammelt og kendt band, i vores hovedstad og opland. Rock musik er hvad de spiller, rigtig god gammel gedigen rock musik, som pounder ind i øregangen og suger alt ud af mellemgulvet, når man står nedenfor scenen, og hypnotisk lader sig rive med, af rytmer der som af sig selv, flytter ens ben frem og tilbage, i takt med musikken. Og det er ret nøjagtigt den følelse, 7" Rockers og deres musik får frem, ikke kun på deres album Rock Anthem, men i særdeleshed til deres koncerter.

Og når man hører dem, begejstret fortælle om deres musik, er man da heller ikke i tvivl om, det her er noget de vil, ikke kun videre med, men også ud med. At nok har de kærester, koner og en endda en bette dreng, men rocken og især deres rock, er meget mere, end noget man bruger en søndag på, fordi man ikke gider fodbold, eller bare ikke har andet at lave. Det er det de ånder og lever for. De er heller ikke nybegynder i faget. Samtlige medlemmer, på nær Pran deres leadguitarist, har kendt hinanden siden Margretheskolen i Gunsø Magle, og ja det er en by på sjælland.  Det kan måske godt virke, som om der er langt fra Gunsø Magle, til den store scene på Roskilde festivalen, men om nogle kan gøre det, så er det 7" Rockers.

Og det gør man ved at starte, helt tilbage i 92, med at starte et band ved navn Modern Monkeys, som store teen-agere, mest af alt for at imponere pigerne. Det virkede nu ikke særlig godt, siger Mickey Brown. Så efter et par forsøg mere, som udmøntede i bands med navne som, Jaded og Odd Ball, bliver 2000 ikke kun starten til et nyt millenium, men også året hvor 7"Rockers bliver til. Bandet starter med at bestå af Mickey Brown på vokal og guitar, Michael på bas og Lasse på trommer. I 2003 kvitter Michael bassen, og Tim bliver ham som nu overtager den. I 2006 ændrer bandet igen karakter, til den form som de har nu, da Pran kommer til og overtager lead guitaren og Michael stopper.

Og mand sikke en forsanger. Kun få kan præstere sådan en stemme. Han har den der rene og whiskey drikkende rå rock stemme, som netop gør rock musik så sejt. Sådan en stemme, som man ellers kun får fornøjelsen af at høre, hvis man er så heldig, at komme til en Joe Cocker koncert. Der er da heller ingen tvivl om, at Mickey Brown og hans stemme, er med til at præge bandet og dens musik. Men ikke kun, drengene forstår at spille sammen, og supplere hinanden, så musikken bliver til en helhed.
Heldigvis får du selv chancen for at høre musikken live, da de spiller i Paramount i Roskilde lørdag den 20. januar 2006.
Koncerten starter kl 19:00 og med sig som gæster den aften har de : Offland, Dead smiling pirates og Unspoken. Men om du bor i Roskilde eller København, har en hurtig bil eller bare elsker DSB, så burde du smutte en tur forbi og selv ta et lyt. Det er, hvad vi på Connery gør. Foruden selvfølgelig, i nærmeste fremtid at anmelde deres cd Rock Anthem.

Se også: www.7"Rockers.com
              www.myspace/7inchrockers
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce