Connery

3 stykker GoPro tilbehør du ikke kan undvære på skiferien


Hvis du er typen, der godt kan lide at give den gas på pisterne og samtidig få det hele med på film takket være dit GoPro-kamera, så finder du i denne artikel intet mindre end 3 stykker GoPro tilbehør, som du ganske enkelt ikke kan undvære på skiferien. Det er naturligvis ikke alle stykker tilbehør, der er uundværlige i alle sammenhænge, men der skal ikke være nogen tvivl om, at du kommer til at være glad for, at du har dem med, for du skal skam nok ende med at få brug for dem alle på et eller andet tidspunkt. Det er meget vigtigt, at du køber noget GoPro tilbehør af god kvalitet - og ikke bare det billigste.

ANNONCE
3 stykker GoPro tilbehør du ikke kan undvære på skiferien

Helmet Front Mount

Denne Helmet Front Mount indeholder alle de mounts, du skal bruge for at samle din egen Helmet Front Mount. Med andre ord, så indeholder den 1 stk. 3-way pivot-arm, 1 stk. J-Hook Buckle, 1 stk. curved mount, 1 stk. flat mount og 2 stk. thumb-skruer. Med dette mount kan du montere dit GoPro-kamera til din hjelm og dermed få de fedeste billeder, når du flyver ned ad pisterne. Det skal desuden også understreges, at det er særdeles nemt for dig at indstille kameravinklen, hvis du f.eks. gerne vil have det rettet mere mod dine ski end du vil have kameraet til at filme fremad. Hvis du ønsker at afmontere det igen, så kræver det blot at du varmer det op, hvilket f.eks. kan gøres med en hårtørrer.

ANNONCE
3 stykker GoPro tilbehør du ikke kan undvære på skiferien

Skulder Mount

Hvis du gerne vil give dine venner og din familie mulighed for at følge dig i øjenhøjde, når du har fuld fart på ned ad pisterne, så kan det være en god idé at investere i et såkaldt Skulder Mount. Det giver dig nemlig mulighed for at have dit GoPro-kamera monteret på din skulder, og i en sådan højde, at det sidder i din øjenhøjde. Det er elastisk og justerbart mount, der giver dig rigtig mange muligheder for at fange nogle helt igennem fantastiske billeder - og derfor er det også én af de mest oversete former for GoPro tilbehør, og det er virkelig en skam, da det byder på rigtig mange muligheder i forhold til at fange nogle anderledes billeder, som man ikke ser hver dag.

ANNONCE
3 stykker GoPro tilbehør du ikke kan undvære på skiferien

Lår Strap Mount

Det sidste stykke GoPro tilbehør, du finder i denne artikel er et såkaldt Lår Strap Mount, der giver dig muligheden for at montere dit GoPro-kamera på dit lår. Det er ikke noget, som mange andre gør, og derfor kan du også filme på en ny og anderledes måde. Ved at fastmontere dit kamera på låret, så får tilskuerne også en helt anden opfattelse af, hvor stærkt det egentlig går, når du nærmest flyver ned ad pisterne. Du har mulighed for at regulere det i størrelsen, så du har derfor også mulighed for at tilpasse det til lige netop dit lår - og også selvom du har store skibukser på, som gør låret en del større.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce